Sizce bu astraya bu fiyat değer mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ergin13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ergin13

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamin aleykum. Araniza yeni katildim. Araba arayışı icerisindeyim. komsuda 2007 model opel astra twinport classic 2 var. Araç 23 bin km de garajda muhafaza edilmis yatmis kız gibi ici. Araç lpgsiz. Ufak bir lokal boya nedeniyle tramerde 400tl hasari varmis muayene bakimlar yeni ve evveliyati yetkili servis bakımlı.triger degismis (bunlar adamın soyledikleri) fiyat olarak 35 bin tl diyor kesinlikle pazarlik yaptirmiyor. Fiyat km ve durumuna gore nasil olmadi araç icin anlasacagim

Araç g kasaysa ben o parayı vermem. H kasa alınabilir.

Zevk meselesi ama o paraları eder daha pahalıya satılanı gördüm

ben kesinlikle vermezdim astra g için h kasa alırdım.g kasa için bu piyasada verilecek en yüksek para 30.000 tl dir.arabası parasal anlamda kıymetli olandan asla araba almam.
yani bu 2 lira verip daha temizini almanın dışına çıkmak oluyor.
başka araba düşünmüyorsunuz sanırım ama 35 bin liraya 2004-2005 model çok iyi durumda bir c1 kasa alabilirsiniz.bunu neden söyledim kararan dikiz aynası bile olan dijital klimali bir araçmı yoksa düz bir araçmı.

ben 2006 1.3 cdti essentia astra h aldim 1 ay once 30.000 tl.2 parca lokal boya var 160binde

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle verilmez o para h kasa al bence

Hocam ben 37 ye 2011 H kasa alıyorum .Yazık bence verilen paraya .
Varsın trameri olsun boyası olsun 23 bin güzel ama binilmemişse sürekli yatıp değişmesi gerekenler değişmemişse masrafı katlanır misal en önce lastiklere bakın.
Büyük ihtimal değişmemişlerdir.
Orijinal diye satılan araçların bu dezavantajı oluyor maalesef.Nasılsa orijinal ya lastik olmasa da trigeri değişmemiş olsa da satılacak mantığıyla hareket ediliyor ve işin kötü yanı satılıyorda .Binici ise alan bir sürü masraf yapıyor ...

classic 2 g kasa bildiğim kadarıyla. g kasa için fiyat oldukça yüksek. biraz daha yüksek kmlerde h kasa alınabilir. yada vectra c1 bulunabilir. Araç nekadar temiz olursa olsun belli bir fiyatı vardır. klasik araç degilki bunlar durdukça temiz olan değer kazansın.

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamin aleykum. Araniza yeni katildim. Araba arayışı icerisindeyim. komsuda 2007 model opel astra twinport classic 2 var. Araç 23 bin km de garajda muhafaza edilmis yatmis kız gibi ici. Araç lpgsiz. Ufak bir lokal boya nedeniyle tramerde 400tl hasari varmis muayene bakimlar yeni ve evveliyati yetkili servis bakımlı.triger degismis (bunlar adamın soyledikleri) fiyat olarak 35 bin tl diyor kesinlikle pazarlik yaptirmiyor. Fiyat km ve durumuna gore nasil olmadi araç icin anlasacagim

bana göre G kasa H kasadan daha güzel. normalde 35.000 çok para. 1 sene kadar önce amcaoğlu 2006 sını (90.000 km civarındaydı) galeriye 29.000 e verdi galeride sanırım 31.000 e sattı. 2005-2006 corollalara 35.000 civarı istiyorlar. astranın corolladan ne eksiği var.

H kasa hoşunuza gidiyorsa , bu paraya daha yüksek model H kasa bulabilirsin. Arkadaşlarında bahsettiği gibi, her nekadar 23.000 km de olsada sonuçda 10 yaşında araba bakım gerektirebilir.

Geri