sizce angel eye far taktırmalımıyım

rüzgarıdelen06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 94 model astra f aracıma angel eye far taktırmak istiyorum sizce taktırmalımıyım bana bu konuda tavsiyeleriniz ne olur....

bu tavsıye ıle olacak bırsey degıl cunkı elzem degıl hosuna gıdıyorsa verdıgın parayı gozun gormeyecekse taktır yok ne gerek var da dıyebılırsın yanı cok muhım degıl bence ama aracına farklı bır bakıs kazandırır o baska ama yıne de cok da gereklı degıl

teşekkürler benim aracımın farlarını kırdılar o yüzden taktırıyımmı diye düşündüm aslında çok istiyorum benim korkum su alıyor buharlanma yapıyor dediler aslı varmıdır zarar veriyor mu

bence bu tarz sorunlar olmaz sıfır alacaksınız sonucta benım de far ayakları kırık mesela ben de far alacagım zaman angel eye olanı tercıh edecegım daha sık gorunuyorlar cunkı

bencede taktır su alma buharlanmayada çözümler var kenarlarına silikon sıktırırsın olur biter

angel leri arabaya taktırmadan mı silikonlatmalıyım yoksa taktırdıktan sonra mı.?

Aldıktan sonra taktrımadan silikonlatırsan işini garantiye almış olursun

tam olarak bu silikonlatacağım yer neresi bu adamlar neden açık bırakmışlar düşünmemişlermi buna su girer diye hayret birşey yaa okadarda pahalı birşey...

öyle bi konu başlığıki sanki çocuk tehtid altında heralde die baktım :)
taktırman şart deil ama taktırırsanda siyah zeminli taktırmanı tavsiye ederim :)
astra f lerin farları güzel gözüküyo

sıyah zemınlı taktır

Geri