sivil havacılıkta tanıdığı olan varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anadolu üniversitesi sivil havacılığa girmek için niye torpil gereksin ki?? mülakatla ya da yetenek sınavıyla almıyorlar diye biliyorum...orayı bitirmiş ve şu an çok iyi yerlerde olan arkadaşlarım var hiçbirininde torpili yoktu..

şuanda war malesef çünkü 1000 kişi başvuruyor fakat 10 kişi alınıyor yani çok zor ben şuana kadar ne kadar eş dost warsa sordurdum soruşturdum okulun içindeki dışındaki kim warsa çok büyük torpillazım demişler. okuldaki pilotlarla bile görüşüldü siz düşünün yani.

anadolu üniversitesinde torpillazım malesef.
hangi bölüm için?
teknisyenlik bölümü direk sınavla alıyo diye biliyorum ben,ama diğerlerini bilmiyorum.
detay verirsen bi soruşturabilirim

hava trafik kontrol bölümü özel yetenekle alıyo.

Aynen arkadasım senin dediğin gibi bakan torpilin olması şart ,sayet yazılı ve sözlüden aşırı yüksek bir not alsan bile en basitinden kaptan tanıdığın olması gerekiyor.Bende de vardı sivil havacılık sevdası sırf torpil yüzünden olmadı ama bir daha deneyeceğim..

hangi bölüm için?
teknisyenlik bölümü direk sınavla alıyo diye biliyorum ben,ama diğerlerini bilmiyorum.
detay verirsen bi soruşturabilirim

anadolu üniversitesinde sadece uçak gövde-motor ve sivil havacılık işletmeciliği direk sınavla alıyor. diğer bölümler mülakat ve özel yetenek sınav ile almaktadır(pilotaj ve hava trafik kontrol). ben de 2. sınıftayken denemiştim hava trafik kontrolü, mülakatta geçemedim ki ben de bir anadolu üniversitesi öğrencisiydim (kimya mühendisliği)...
kolay gelsin inşallah bir tanıdık bulur da yerleşebilirsin....

binali yıldırım babamın arkadaşı ama neyse:rolleyes:

bence bakanlik yerine yök'ten torpil bulmaya calis...

biliyorsun yök bu hükümeti pek sevmiyor

Geri