Sivas merkez opcomla arizalariniza bakilir (ücretsiz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Lazım olan her işinizde opcomum ve diğer obd-obd2 bağlantı cihazımla hizmetinizdeyim.

Mal onun mülk onun gerisi boş, kimin malını kimden esirgeyeceğiz elbetteki yardım edeceğim kardeşiz sonuçta.

Ayrıca araçlara (opel dahil) bağlantı programlarım var, her türlü program işlerinizde yardımcı olurum. 2008 e kadar tüm araçların bakımlarını, elektrik diyagnostik, parça, yağ numaraları, yedek parçalarının yerlerini ve bakım zamanlarını gösteren süper bir program var (hemde Türkçe)

Okulda müdür yardımcısı yok o yüzden haddinden fazla yoğunum. Eğer birebir görüşürsek hem kurulumunu hem kullanımını anlatırım. Hemde opcom işlerinizi hallederiz.

Yani bende olan sizindir arkadaşlar. Genelde haftasonu boşum.
Saygılar...

yenicubuk gemerek ne oldu hocam

Orada sınıf öğretmeniydim. Yazın tayinim çıktı Okul Müdürü olarak.
Köylerde tek öğretmen olarak görev yapmanın ödülü Bülent bey :)

Mahmut bey selamlar.
Bende de Op-com cihazı var ancak yazılımı ingilizce dolayısıyla arıza tespiti biraz zor oluyor.Türkçe yazılım olursa daha kolay olur sanırım.Sizden alabilirmiyim acaba

ince davranışınız için saygılar

opcom türkce ve ingilizce versiyonu bende var isteyen arkadaslara verebilirim

eger izimir bergamada iseniz opcom la yapılacak işlerede yardimim dokunur.

maksat insanlik birazcıkta degil mi !

malum kücük sehirler cakal usta dolu.

http://www.tekdosya.com/files/RJ48402SZ/79b9f6645de4e38c8489a084bfcbd96f/OPCOM08TROK.7z.html opcom türkce prog sifre için bana ulasın

Son düzenleme:
Program icin tesekkur ederım yardımcı oldun saygılar.

davranışınız için çok teşekkür ederim herkeze örnek olmalı...
bandırmayada ben bakayım eğer ihtiyacı olan varsa...

Güzel mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Lazım olan her işinizde opcomum ve diğer obd-obd2 bağlantı cihazımla hizmetinizdeyim.

Mal onun mülk onun gerisi boş, kimin malını kimden esirgeyeceğiz elbetteki yardım edeceğim kardeşiz sonuçta.

Ayrıca araçlara (opel dahil) bağlantı programlarım var, her türlü program işlerinizde yardımcı olurum. 2008 e kadar tüm araçların bakımlarını, elektrik diyagnostik, parça, yağ numaraları, yedek parçalarının yerlerini ve bakım zamanlarını gösteren süper bir program var (hemde Türkçe)

Okulda müdür yardımcısı yok o yüzden haddinden fazla yoğunum. Eğer birebir görüşürsek hem kurulumunu hem kullanımını anlatırım. Hemde opcom işlerinizi hallederiz.

Yani bende olan sizindir arkadaşlar. Genelde haftasonu boşum.
Saygılar...

tek kelimeyle harikasın sende benim gibi yardım seversin tşkler..

Hocam benim astra yı sattımı duydun ücretsiz diyorsunn dimiii=)) SENİN ALLAHINA KURBAN SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR

Geri