Sivas merkez opcomla arizalariniza bakilir (ücretsiz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

partner352

Bilgi Girilmemiş
Görev itibariyle Sivas Merkezdeyim arkadaşlar siteden arkadaşların arızalarına opcomla ücretsiz bakarım.
Hem tanışmış hemde görüş alışverişi yapmış oluruz.

Sivas'ta öyle profesyonel bir özel veya yetkili servis olduğunu duymadım en azından arıza tespitinde yardımcı olurum, ona bile para alırlar diye çekinip götüremeyen arkadaşlar olabilir. Kümbette oturuyorum ana cadde üstünde karayolları 16.bölge md. karşısında...

Cep tlf. : 505 778 47 69

Saygılar..

Çok güzel bir davranış sizi tebrik ederim.
benim konuyu da takip ediyorsunuz ben de servise gittim op com bağlandı 40 tl alıyolarmış bağlantıya tabi benden alamadı o başka.

Rica ederim. Maksat işleri görülsün, para kolay kazanılmıyor bilirim.
Saygılar.

örnek bir davranış bende tebrik ederim...

en son op-com a 30 tl tespit için vemiştim bilinmeyen hata diyip silmişti usta hiç bir şeyde yapmadı.. tamam diyip gönderdi. 30 tl istedi itiraz ettik ama nafile 5-6 dk için 30 tl iyi iş valla

tebrikler... çok güzel hareketler bunlar :-))

Güzel davranis Almanyayada gelsenizya.Süper olurda .

Mahmut Hocam'dan örnek davranış.Hocam haddimize değil,müdürsünüz ama size benden yıldızlı beş :)

mahmut bey düşünceli ve örnek davranışınız için teşekkürler.

mahmut abim keşke biraz daha yakın biryerde olsaydınız şöyle 300/400 km olsa işleri ayarlar birgün cıkar gelirdim ama bura sivas arası 1000 km yakın birşey olması lazım
abi senin erzuruma taşınma gibi bir durumun yokmu :D
ya bizde bilgisayarı olan tamirci yokken mahmut abim tamirci olmadığı halde böyle birşey yapıyor ve yardımcı olmak istiyor opelci arkadaşlarına büyüksün helal olsun abim sana

teşekkürler, bende sivastayım ama lazım olurmu bilmiyorum..:) aracım vectra a

Geri