Sivas Havaalanı Açılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orKun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun walla bizde de varda bi işe yaramıyo... nevşehirde yani.. küçük şehirlerde pek çalışmıyo havaalanı..

marikan' Alıntı:
hayırlı olsun walla bizde de varda bi işe yaramıyo... nevşehirde yani.. küçük şehirlerde pek çalışmıyo havaalanı..
Olsun varsın çalışmasın bir gün gelir çalışır, havaalanı yoksa çalışma imkanı da hiç yok

JOCCO' Alıntı:
İstanbul halkına da hayırlı olsun... ;)

Olsun bakalım :)

olsun demekle olmuyo engin ;) anladın sen onu :)

ıyı sevındım bızım nevsehırdede var hemde turkıyede 4uncumu ne gelıyo buyuklukte ama haftada 2 sefer ıstanbul ucucsları var sadece... ancak kayserıdekı askerıyenın havaalanı kucuk olmasına rahmen cok asırı bı yogunluk var sıvasta kayserı havaalanını kullanıyordu hıc olmazsa sımdı kayserı bırazcık hafıfler.. ben zaten bu gece kayserıye gıdıyorum havaalanını ıcerıde almıyorlar adamı sogukta gıcıklar

istanbul yolları taştan :P

Hayırlı olsun fakat üzülerek söylüyorum 1 sene sonra tek bir firma haftada 2 sefer yapar zarar etmeye başlayıncada kaparlar kepenkleri malesef Türkiye nin gerçeği bu .
Temennim yıllarca açık durması ve ülkemin kalkınması yönündedir tabiki ,
inşallah ilk yazdığım olmaz...

Sivas havaalanı yeni kurulmuyor arkadaşlar, sadece pistin genişlemesi ve uluslararası trafiğe açılması için yanılmıyosam 6 ay kadar önce büyük bir tadilata girmişti.. Zira sefer sayısı her ne kadar yeterli olmasada Sivas halkının ihtiyaçlarını az da olsa karşılamaktaydı.. Şimdi amaç ihtiyaçlara tam olarak cevap verebilmesi.. Bu da zamanla olacak birşey..

Sivasın pisti zaten büyük değil miydi ki? Sivasın pisti Kayseri ve Nevşehir'inkine oranla %30 daha büyüktür. Az sayıda uçağın gelmesi şehrin büyüklüğü ile ilgili biraz , ekonomik olarak geriye düşersen herşeyde geri kalıyorsun ne yazık ki. İnsanların uçağa talebinin olması çok önemli. Boş koltukla kimse sefer yapmak istemeyecektir tabii. Gene de günde 2 sefer yapılıyor olması bile iyi birşey
ucusft9.jpg

Geri