Site Içinde Daha Saygili Olsak???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamamen katılıyorum biraz daha anlayış ve sabır.

Arada bir maalesef oluyor. Binlerce üyesi olan bir form. Binlerce değişik karakter bir aradayız. Mutluyuz, fikirler paylaşıyoruz, bilmediklerimizi öğreniyoruz, unuttuklarımızı tazeliyoruz. En basiti ben bu yaşımda bile formda çok şey öğrendim. Bizim kuşak genelde klasik motor tiplerinde bilgilidir. Bir çok arkadaşım platin, tevzi makarası, meksefenin ne olduğunu hatırlamazlar bile. Bizler yeni nesil motorlarda zayıfız. Fikirleri paylaşmak çok güzel bir şeydir. Bu nedenle ufak tefek tatsızlıkları fazla dikkate almayın. Yeterki eleştiriler saygı buyutunu aşmasın. Yazılanlar sadece üyeler değil formun varlığından haberdar olan herkes okuyor.

tamamen karakter meselesi..adamın bizim gibi bir düşüncesi yok ki..hiç birşey olmadı basıcak küfürü banlanıp gidecek...

Evet ergin abiye katılıyorum özellikle futbol konusunda ister istemez biraz agresif davranılıyor, genelde genç arkadaşlarımız daha bir heyecanlı oluyor, herkes fikrini belirtmekte özgür ancak karşımızdakini kırmadan ve ahlak kaidelerini zorlamadan...

Evet bende saygıdan yana olup konuyu açan üyemiz bi kere bilgi almak için açıyordur ve saygı duyup o konu hakkında bilgilendirmek gerekir:) benim görüşüm tabiki bilgi yerine tartışmamamız lazım unutmayalımki çoğumuz opellerimiz hakkında bilgi almak için üye olduk veya ben o yüzden buraya üye oldum;) ve sayenizde hiç sevmediğim aracı sizin sayenizde sevdim:D veee şimdi aramızda çok derin bağlar oluştu bu bağı oluşturan herkese teşekkür ediyorum ve seviyeli bi forum sitesi olduğu içinde hemen hergün takip ediyorum:)

siyasi konularda uyum sağlandı ama futbol konusunda aynı sıkıntılar yaşanmakta bu siteye gelenlerin ortak bir noktası var opel sevgisi bu baz alınarak karşı ve karşıt düşünceye saygılı olmak ifadeleri özenli seçmek lazım saygı saygıyı getiriyor.

Sadece Kendilerinede Zarar Vermiolar, Açılan Başlıklarda Kilitlenio, örn ezgene-yiğit200 muhabbeti, kesinlikle ezgenenin bi suçu yok bence, yiğit isimli üye kaşınmış, olan ezgeneye ve gökhanın konusuna olmuş

Geri