Sisleri açmak..

arkadaşlar adı üzerinde sis farı bu, süs farı değilki. şehiriçi trafikte öndeki sürücüyü acaip rahatsız eden bir olay,kendi adıma konuşuyorum mecbur kalmadıkça kullanmıyorum kullananı da onaylamıyorum.

haklısın uzun yolda veya gece rahatsız ediyor. ona dikkat etmek lazım

valla bende polislerden 3-4 defa uyarı yedim bende artık acmıyorum sisleri

Ferrarimde sis kullanmıyorum demeyi çok isterdim :D

150 lira vermişim xenon taktirmisim açicam tabiki,sari sisleri olanlar acmasin.:)

Şimdi bu konuda bana çok kişiden tepki gösterecek biliyorum ama sis farı açık gezenlerin bir çoğu orjinal kıro. Sis farı olayını genellikle istanbul dışın da sesin nasıl çıktığı belli olmuyan tesisat ile birlikte şahinlerde ve benzeri araçlarda gördüm gezdiğim yerlerde sis tesisat sakallı kaynak maskeli sürücü sitilini konya ve ankarada çok gördüm.

Bu arada arkadaşlar kendi yazmı okuyunca kendim tepki verdim :D Sakın yanlış anlaşılması her sis farı yakana kıro demiyorum zevk meselesi gennelikle benim gözüme çarpan kitle böyle o yüzden amacı dışında sis farı kullanmasını sevmem.

Bravo, bu iki mesajına da katılıyorum. Alıntı yaparak altını çizdiğim cümleni de kendi adıma vurgulamak isterim ki maksadını aşan bir olaya sebep olmayalım.

Gereği harici sis yakan herkese ceza yazılması taraftarıyım, önümde giden araç şekil yapıcam diye sisleri açıcak, ben arkasında kör olucam, direkt plakasını veririm ekiplere, kusura bakmayın,şimdi de ön sislere xenon modası çıktı, karşıdan geleni düşüne yok sanırım,diğer soforlere de biraz saygı lütfen...

Beyler işin birde arka sis konusu var. arka sisini yakan araçlar gözümü çok alıyor ve çok rahatsız olduğum için insan değiller diyorum.

Hem arka hem de ön sisleri sadece gerektiğinde kullanıyorum. sis farı yağışlı ve sisili havalarda kullanılabilir ama şekil olsun diye tüm farları açıp gezmek bana göre ters.

Ben şahsen gece sürüşlerinde arka veya ön sisi açık bir araç varsa rahatsız oluyorum, özellikle de son dönemde ortaya çıkan sise xenon ve nightbreaker uygulamasıyla iyice rahatsız ediyor bu farlar.

Bir yerde okumustum. Ne kadar dogru bilmiyorum.
Sis farinin sari olmasi gerektigi ve su an arabalarimizda olan sis farlarinin esasinda sis fari olmadigi ve ceza yazilamayacagi diye..

Arka sisler cok rahatsizlik veriyor.
Bence On sisler+Parklar rahatsizlik vermiyor ve hos duruyor..

Beyler işin birde arka sis konusu var. arka sisini yakan araçlar gözümü çok alıyor ve çok rahatsız olduğum için insan değiller diyorum.
Arka sisler daha tehlikeli aslında. Fren lambası ile karışıyor. Mühendisler bunu düşünmüş arka sis farını tek yapmış yada 206'daki gibi ortaya almış ama bizim uyanıklar diğer tarafa da kendi bi lamba ekliyor. Aynı fren lambası gibi oluyor...

Geri