akşamları dışarı çıktığımda çoğu arabada sis farları açık birşekilde oluyor, geçenlerde bir zaman trafik polisinin uyardığına kapatmasını istediğine ve yasak olduğuna şahit olmuştum,bazen bende açıyorum çok hoş gözüküyor çünkü bazende ihtiyaçdan dolayı açıyorum,ama birde sisleri açıp 40 la sağ şeritten yavaş yavaş giddenler var...
bana kalırsa sis farı açmak normal bir durum ,rahatsızlık verici bir durum olduğuna inanmıyorum..gece karşıdan geleni rahatsız etmiyecek şekilde kullanılabilir diyorum..
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
polis : gencler hava ne guzel oyle degil mi ? ( iyimser polise mi denk geldik hissi )
biz : evet gercekten cok guzel ama bizim acelemiz var. (sis farinin farkinda degiliz)
polis : peki siz simdi hava mi yapiyosunuz ?
biz : nasi yane ?
polis : sisli havalarda ne yapilir gencler ?
biz : yavas gidilir ???
polis : sis farlari yakilir !
biz : ah ! evet ! sis farlari yakilir.
polis : ulan ne diye yaktiniz sis farlarini bu havada !!?
biz : bastan soylesene be adam (tabii icimizden soyledik)
bir zaman cadde tikilerinin ve onlara ozenip pazar gunu tiki show mekanlarina "inen" modifiye tofascilarin bayildigi eylem. bu acik tutulan sis farlarinin arabanin kicina yapistirilan cikartmalar gibi bir anlami olsa gerek, "ben hizli gencim, ben parliyorum bakin, farkima varin" turu birsey. eylem cezaya tabidir.
bu arada sisli havada sis fari yakiyorsun diye ceza kesmeye calisan polis tipi de vardir, onu ayri bir baslikta inceleriz.
herhangi bir kaynaktan alıntıdır
bana kalırsa sis farı açmak normal bir durum ,rahatsızlık verici bir durum olduğuna inanmıyorum..gece karşıdan geleni rahatsız etmiyecek şekilde kullanılabilir diyorum..
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
polis : gencler hava ne guzel oyle degil mi ? ( iyimser polise mi denk geldik hissi )
biz : evet gercekten cok guzel ama bizim acelemiz var. (sis farinin farkinda degiliz)
polis : peki siz simdi hava mi yapiyosunuz ?
biz : nasi yane ?
polis : sisli havalarda ne yapilir gencler ?
biz : yavas gidilir ???
polis : sis farlari yakilir !
biz : ah ! evet ! sis farlari yakilir.
polis : ulan ne diye yaktiniz sis farlarini bu havada !!?
biz : bastan soylesene be adam (tabii icimizden soyledik)
bir zaman cadde tikilerinin ve onlara ozenip pazar gunu tiki show mekanlarina "inen" modifiye tofascilarin bayildigi eylem. bu acik tutulan sis farlarinin arabanin kicina yapistirilan cikartmalar gibi bir anlami olsa gerek, "ben hizli gencim, ben parliyorum bakin, farkima varin" turu birsey. eylem cezaya tabidir.
bu arada sisli havada sis fari yakiyorsun diye ceza kesmeye calisan polis tipi de vardir, onu ayri bir baslikta inceleriz.
herhangi bir kaynaktan alıntıdır