Ben sisleri yakarımnapim güzel görünüyor,alışkanlık oldu bi de
![]()
yapmayın yahu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Trafik mevzuatı ve yönetmeliği
Madde; 64/1-b-1
Sis ışıklarını; sisli, karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte yakmak
Ceza Puanı:10
Kanunlara karşı işlenmiş suç,Halkımıza karşı işlenmiş suçtur.
İyi Forumlar...
valla bende yaıyorum akşamları
![]()
Ben Yakarim Arkadaşlar Kimsede Karişamaz Yazacaksa Trafik Yazar Parasi Beni Gerer... ödeyecek Benim Kimseyi Rahatsiz Etmem... Ancak Konuyu Açan Arkadaş Biraz Yargilama Yapmiş Ve Cahil Sifati Yakiştirmiş Okan Arkadaşima Katiliyorum Yanliş Bir Konu Ancak Herşey Para Bunu Da Unutmamak şart... Far Ayarida Para Tanidiğin Varsa Bilemem... Ve Cahil Sifati Yanliş Ben üstünlük Taslamiyorum Sadece Görüşlerimi Net Olarak Ortaya Koyuyorum... Ve Adami Dövdüm Demişsin Arkadaşim Ve Pişmanlik Duyuyorsun Pişmanlik Duyacağin şeyi Neden Yapiyorsun Adamin Hakkini Almişsin Esasinda En Büyük Cahillik Budur üzgünüm Ama Bu Böyle Saygi Duyarsaniz Sevinirim... Bunlar Gerçekler Iyi Forumlar Dilerim... Ve Burda %40 Vatandaş Yakar Sisinide V.s Ni De...
SİZ BU SİTEDE ESKİSİNİZ GALİBA BİLİRSİNİZ... BURANIN YARISINDAN FAZLASI MODİFİYE İLE DOLUDUR YANİ MODİFİYELİ ARAÇLARLA DOLUDUR YANILIYORMUYUM? MODİFİYE ZEVK DEMEKTİR SONU OLMAYAN Bİ ZEVK... VE SİTENİZDE KAÇ KİŞİ YAKIYOR SORDUNUZ MU? TRAFİĞİN GÖBEĞİNDE YAKICAK HALİM YOK... SORUN BAKALIM Bİ KONU AÇIN GÜNDÜZ VE GECE TRAFİKTE KAÇ KİŞİ FARINI VE SİSLERİNİ YAKIYOR DİYE SONUCA BAKALIM DERİM... BU İŞ ZEVK İŞİ AUDİ TT KULLANIYORUM SİSLİ DAHA HOŞUMA GİDİYOR VE KİMSEDEN NE Bİ SİNYAL YEDİM NEDE Bİ UZUN... TEŞEKKÜRLER,işte sen ve senin gibi dşünmeyen insanlar yakar be bizde burda kendi kedimize kouşuruz olanda bu ztn bi ilerleme yada bi okdadar yazdık nie neden ne açıdan rahatsız oldumuzu düşünüp evet ya benim bu şekilde milleti rahatsız atmeye ne hakkım var die düşseydinz bu durumda olmazdık