Sis Fari......

tek sis farına 180 YTL dediler, HARUN

250 YTL ye hepsini yapacak olsalar hiç durmazdım zaten, ama bugün başka bir yetkili servisten daha fiyat istiycem...

ben bu hafta vectra b gls e yaptırdım . ön tamponu kestiler röle taktılar ampül taktılar işçilik 70 ytl tuttu , sisleri de 60 ytl ye aldım. arabanın içinde tesisat hazır olduğu için tesisat ücreti istemedim.

daha önce renault scenic e taktırmıştım onda arka sislere bağlamışlardı işçilik 50 ytl ödedim.
bence git parçacıdan al sisleri sonra da sanayide iyi bir elektrikçide taktır . Parçacılarda yan sanayi tanesi 30 -40 ytl civarıdır.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3294068
ayrıca far anahtarının komple değişmesi gerekiyor tesisatla ve plastik yuvalarıyla birlikte 200 rahat çıkılır bu adamda var dır far anahtarı da plastik yuvalarda.

Çok sağol coRSac ama ben İSTANBUL da ikamet ediyorum...

Bence senin için daha ekonomik olacaksa kargo ile getirmen daha mantıklı kargo fiyatları makul zaten parçalarda büyük değil.

ben vectra b2 ye taktırdım sis farı:
40 Ytl işçilik
70 Ytl sis farları+röle (sis farları orjinal değil ama çok memnunum)
50 Ytl çıkma far kumandası (ön sis ve arka sis düğmesi olan)
10 Ytl sis farı için kapak ama bu vectraya özel sanırım
15 Ytl osram cool blue ampüller
Toplam 185 Ytl'ye halloldu...

bencede çıkmacı yada yan sanayi bak derim yan sanayiyle orjinali areasında bi fark yokorjinal i alman yadan gelio yan sana yi burda üretilio tek fark bu senin verdiğin paralarda Malzamenin almanyadan buraya kadar gelmesindeki masraflara kaçıo...

ben servise sordum adamlar 250 dedi oda opel servisi ne 700 ü yaw anlamadım verilirmi okadar para xenon mu bu yaw?

sonuçta elektirik tesisatı diye düşünüyorum paraya kıyılıp kalitelisi yapılmalı bence Allah korusun bi kısa devre felan yapar araç yanar boş yere yazık olur

abi yetkili serviste adamlar sadece sis farı takmıyorlarki komple tamponu değiştiriyorlar.. Yeni sis farlı tampon takıyorlar.. bende combo için sormuştum Konya yetkili servise 1 yıl önce yaklaşık 500-ytl demişlerdi.....

Geri