Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SİS farına bende baktım baya sahndn de sağ sis farı var çıkma ama daha servise sormadım kaç liradır nedir? kol dayama gittigidiyordada var 250 filan deri filan iyi birşeye benziyor servisten billi alıp ona göre bişey yapmak lazım
cıkma buldum anahtarı ıle beraber 800 tl dedi servis zaten 900 tl ye takıyor biraz ucuz olsun diye bakıyoruz sonuçta bunları dedim adam bizde servisiz diyo serviste olmayan herşey var diyo cıkma parca satan lar
Hocam bende edition astra sedan var, ben baska araclarda da kolcak sonradan aldım bir sürü cesit kullandim ama en son asagida linkini verdigim ürünü aldım ve ilk defa icime sindi, ankara opisden aldim ve bi güzel silikonlada etrafini yapistirdilar ne ses var ne de gevseme, fiyati opis ankarada daha uyguna aldim ben internetten almadım yani ha evet bu ürün biraz pahalı ama ben 50.000 tllik aracada dandik bisey almaktansa bunu alırım daha iyi dedim, tabi karar sizin..