sirkülasyon-klima-arka cam açıcı...

geographer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sirkülasyon- klima ve arka cam rezistansı nın olduğu üçlü düğme takımında klima ve arka cam rezistansına bastığımda düğme üzerinde ışık yanıyor tekrar bastığımda sönüyor.ancak sirkülasyon tuşuna basınca ışık yanmıyor.sirkülasyon tuşunu yanlış mı kullanıyorum yoksa lambası yok mu. yada patlak mı. sirkülasyon tuşunu nasıl kullanacam? bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler. 2005 opel astra classic

Ayni sorun bendede var benim sadece klima ışığı yanıyor.
Ampuller patlak uygun zamanda düzeltmeyi düşünüyorum.
Yınede arkadaşların önerilerini bekleyelim.:pon:

Arkadaşlar kalorifer veya klimanın yön butonu (yanlış ifade etmedim umarım) camı gösteriyordur. Üflemeyi camdan başka bir bölüme (örn: ayaklara ) çevirdiğinizde sirkülasyon ışığının yandığını göreceksiniz.(en azından benim arabamda böyle çalışıyor. Belki benimkide bozuk.)

sogunduz' Alıntı:
Arkadaşlar kalorifer veya klimanın yön butonu (yanlış ifade etmedim umarım) camı gösteriyordur. Üflemeyi camdan başka bir bölüme (örn: ayaklara ) çevirdiğinizde sirkülasyon ışığının yandığını göreceksiniz.(en azından benim arabamda böyle çalışıyor. Belki benimkide bozuk.)
+1 senin sistemin doğru çalışıyor eğer camlara wermezseniz yanar

Arkadaşlar benim arabamında bir kaç düğmesinin ışığı yanmıyor.Bakalım bir yere yaptıracağım ama daha bulamadım

sogunduz' Alıntı:
Arkadaşlar kalorifer veya klimanın yön butonu (yanlış ifade etmedim umarım) camı gösteriyordur. Üflemeyi camdan başka bir bölüme (örn: ayaklara ) çevirdiğinizde sirkülasyon ışığının yandığını göreceksiniz.

:good: :good: :good: :good: :good:

Camlar dışında bi yöne çevirip o sirkülasyon düğmesine basarsan ışığının yandığını göreceksin tabi ampulü patlak değilse ...

slm

ya ben bu vama çevirme olaytını merak ettim şimdi.gidip bi bakacam.ama benimde ışık sorunum var.şu kalorifer kontrol tesisatı varya.klima kontrolünün üzerindeki yer.onlarda ışık hiç yanmıor.acana bana kaça patlar bu srun.

cama verirsen lamba yanmaz sebebini bende bulamadım ama ayaklara+cama werirsen lamba yine yanıyo

sogunduz' Alıntı:

++ 10000 budur açıklama teşekkür

Geri