bugün itibarı ile bende lpg ye geçiş yaptım ve atıker taktırdım , üstün otogaz taktı,üstün otogaz ankara distribütörüymüş...3 kişi 3-4 saat çalıştı ve muhteşem bir montaj yaptılar..katologlarına koyacaklarmış benim aracı bende kabul ettim ve fotolarını çektiler..çok meraklıydım bir an evvel bitsin ve kullanayım diye..ve bitti..laptopla son ayarlarıda yaptılar ve hazır..artık gt ...20 tl lik bir yakıt aldım ve kullanmaya başladım ..sonuna kadar bitir hocam dediler bende bol bol gezdim ,bu arada lpg fiyatlarıda bayaa bir düştü Ankarada zannedersem? 1.350 den aldım opet....
görüşlerime gelince...Şimdi Allah için çekişte bir fark yok aynı,performans kaybı yok diyenin alnını karışlarım onu bi geçiniz...benzinin o hararetini canlılığını hiç bir şekilde tabiki vermiyor...ama çok kötümü yok oda değil araç yürümesi kadarı ile yürüyor...istediğin kadar zorla hiçbirşey olmuyor genede iyi performansı...ayrıca 20 tl lik lpg ile 120 kmh gittim yüklene yüklene hemde...120 km gezdim ve 20 tl verdiğimi düşününce ve bunu uzun yolda daha iyi olarak düşünürsek ...lpg muhteşem bir olay..vallaha uzuyoda baya araba güzel ...çok memnun kaldım...ama unutmayın ..anahtar bırakıp montaj yaptırmayın ..ustaların çekiçle bile giriştiklerini gördüm...kimse sizin malınızı kendiniz gibi korumaz ...koruyamaz...montaj esnasında aracınızın başında olunuz..bide ustalara cola vs....tatlı fln ısmarlayınız...
sonuç: Atikeri hertürlü tavsiye ederim..takılan araç vectra B GT marka atiker sıralı (kurtlar vadisi) fiyat 900 ...10 taksit..
adiyosh...