sıralı sistem otogaz dönüşüm fiyatları

atıkere 1000 tl fiyet verdiler...

çoğunun beyin ve çalışma prensipleri aynı araştırmalarıma göre sadece parça kaliteleri ve servis+işçilikleri farklı iyi bir montaj la hepsinin performansı aynı bence..yani prince taktırıp 2.500 veya kaçsa işte atikerle arasında çekişde fark yok. bu benim görüşüm ve Başkent oto sanayideki çoğu makina mühendisi ve ustaların görüşü...Atiker hem kendi malımız hemde , arkasında çok duruyor yani malının uzak bir ilde dağın tepesinde aracınız arıza yaptığı zaman o kiti o arızayı ççözecek adam ve firma lazım bana yok londrezoo bilmem prince fln...bunlar bence baş ağrıtır ..gende siz bilirsiniz ama ben Atiker diyorum ...

bide romana çıkmış ..hiç duymadım ama :S

en güzeli brc benim aracımda brc takılı ve çok memnunum

yeni iki marka çıktı ama tutulmadılar heralde vogas ve ramses bi reklamları göründü kayboldu ramses 790 tl idi ama hala öyle midir yada var mıdır

turbo araçlara uyumlu kit üreten zaten çok az marka var

bunların içinde en iyisi prins bu onaylanmış bir şey sonra ikinci sırada brc geliyor

prins kitleri dünyada bmw m6 ya uygun üretim yapan tek kit dünya markası chevrole/corvett in onayladığı tek lpg kiti.. ama pahalı biraz akranlarına göre..

bu arada vogas voltranmış diye duydum isim değiştirmiş..

prinsi pahalı araçlara takılırken gördüm jeeplere fln...ama Atiker bayisinin söylediğine göre, yeni tasarladıkları bir ürün varmış bu v6 lar için fln ..çokda iyiymiş ama ne zaman gelir veya nasıldır bilemem

Bende bugün bıraktım arabayı yarın alcam tüpü takılmış bir şekilde baya araştırdık bizde birçok yere gittim arabanın performans kaybı neredeyse 0 ve diğerlerine göre en kalitelisi teleflex marka dediler bende araştırdım baya bunda karar kıldım fiyatı baya tuzlu ama olmuşken en iyisi olsun diyosanız bi araştırın dediğim markayı yarın araba gelcek kullandıktan sonra yine görüşlerimi yazarım bu arada hangi firmaya gitsem ne taktırırsanız taktırın ama lpg ye geçin kesinlikle diyolar ve kesinlikle katırlıyorum benzin canımıza yetti.

evet benzine el deymiyor...gönül isterki 1 depo kurşunsuz almak ama çok pahalı ya 150 tl 1 depo :S lpg tam yarısı...

Bende bugün bıraktım arabayı yarın alcam tüpü takılmış bir şekilde baya araştırdık bizde birçok yere gittim arabanın performans kaybı neredeyse 0 ve diğerlerine göre en kalitelisi teleflex marka dediler bende araştırdım baya bunda karar kıldım fiyatı baya tuzlu ama olmuşken en iyisi olsun diyosanız bi araştırın dediğim markayı yarın araba gelcek kullandıktan sonra yine görüşlerimi yazarım bu arada hangi firmaya gitsem ne taktırırsanız taktırın ama lpg ye geçin kesinlikle diyolar ve kesinlikle katırlıyorum benzin canımıza yetti.

1,6 astra varken lpg vardı ben onda baya sıkıntı cektim voltran marka vardı şimdi bundada aynı sıkıntıyı cekmek istemiyorum onun için baya araştırcam ama illaki lpg geccez...

her şeyin başı çok çok iyi bir usta bu çok mühim ustan çok iyi olsun

ikincisi iyi markalar belli 5 parmağı geçmiyor

prins teleflex brc bunlar kafaya oynayan markalar diğerleri zavolli tatarini diye gidiyor..

prins ile teleflex in enjektörleri ve yazılımları farklı prins hollanda malı olduğu için enjektörleri farlı çok sessiz çalışıyor o yüzden üst sınıf marka modellerde avrupada tercih sebebi teleflex de öyle

brc nin enjektörleri biraz gürültü imiş.. teleflex ve prinse göre..

Geri