sıralı sistem otogaz dönüşüm fiyatları

passat 1.8 t zewk işi benzın ağar gelıyosa bence arabayı degıstır.tup işine bulasma.

çıkma voltran marka bi tüp buldum arkadaslar 350 ytl diyorlar 2.el nasıl olur sizce, birde sağlamlığını v.b seyleri nasıl almadan kontrol edebilirim...

usta sakınn takma voltran sakınn... benım aracında vardı o tupten aman diyim aracı sattırdı bana o tup araba tupte 350 kurus yakarmı hıc?? benzınde kullanıyorduk arabayı sen duşün.... bıde sunu da düşün adam memnun kalsa niye cıkarsın aracından tüpüde o kadar ucuza satsın burda milyarlardan bahsederken.. ben tup taktırılken verılmıs parayı hiçe saymıyorum aracın degerıde artıyor çünkü eger ki 2000 lıra verırım dıyosan teleflex taktır o aşar dersen ki senin aracın turbolu sonuçta bence onu tkatırsan süper olur aşar dersen atiker taktır.... karar senin gerçi

usta sakınn takma voltran sakınn... benım aracında vardı o tupten aman diyim aracı sattırdı bana o tup araba tupte 350 kurus yakarmı hıc?? benzınde kullanıyorduk arabayı sen duşün.... bıde sunu da düşün adam memnun kalsa niye cıkarsın aracından tüpüde o kadar ucuza satsın burda milyarlardan bahsederken.. ben tup taktırılken verılmıs parayı hiçe saymıyorum aracın degerıde artıyor çünkü eger ki 2000 lıra verırım dıyosan teleflex taktır o aşar dersen ki senin aracın turbolu sonuçta bence onu tkatırsan süper olur aşar dersen atiker taktır.... karar senin gerçi

zaten bende yaptıgım arastırmalarda pek tavsiye etmediler dedigin gibi memnun olsa o fiyata satmaz ben en temizi atiker taktırayım...

evet usta en güzeli atiker senin için aman sakın voltrana bulaşma başını agrıtma...

tüpün gözünü seveyim artık arabada yakıt sorunu kalmadı :D depoyuda full yapınca aracta performans kaybı olmuyor gaz azaldıkca birazda olsun hissediyorsunuz ama....

brc herşey dahil 1850 tl

Kesinlikle prins. Araciniz turbo riske atmayin

Geri