sinyalleri sürekli yanar hale nasıl getirebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vectrali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
park ampulunun +sından bir kablo çekiceksiniz çamurluk sinyaline kadar.çamurluk sinyalinin - ucunu iptal edip bu uca parktan aldıgımız + ucu takıyoruz.bu kadar kabloları keserken dikkat edin geriye dönmesi kolay olsun.kabloları uçlara yakın yerlerden kesmeyin ;) ayrıca işlev görcektir sinyal verince.

eyvallah cok teşekkür ederim Alper sagol...

walla ben sisleri uzunlara bağladım onlarıda kısala bağladım aralarında diot var böylece sisleri yaktığın zaman uzunlar yanmıyor uzunları yaktığında sisler yanıyor muayaneye giderkende kablonun uçunu çıkartıyorum 2 dakkikamı alıyor muayane sonrasında tekrar birleştiriyorum uçları...

park ampulunun +sından bir kablo çekiceksiniz çamurluk sinyaline kadar.çamurluk sinyalinin - ucunu iptal edip bu uca parktan aldıgımız + ucu takıyoruz.bu kadar kabloları keserken dikkat edin geriye dönmesi kolay olsun.kabloları uçlara yakın yerlerden kesmeyin ;) ayrıca işlev görcektir sinyal verince.

bugun anlattıgın gibi yaptım ve sonuç olarak süper oldu mtec beyaz ampül koydum içine çamurluk sinyallerinin 10 numero oldu:) tekrar teşekkürler...

eyvallah

Geri