sinyal yandıkça devir ibresinin hareketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımı sağa çekip dörtlüleri yakınca devir ibresinin 1-2 mm yukarı çıkıp aşağı indiğini, her yanışta aynı hareketini tekrarladığını gördüm.
sağa veya sola sinyalde de aynı hareketin biraz küçüğünü yapıyor.
sizlerde de aynı durum var mı?
normal mi?
neden kaynaklanabilir?

Benim arabada da dörtlüleri yakınca yol bilgisayarımda hafif bi yanıp sönme oluyor...

Benim arabada da dörtlüleri yakınca yol bilgisayarımda hafif bi yanıp sönme oluyor...
+1 aynı sorun bende de var

Sorunlu bir ampül ya da aracın bir yerinde şase vardır..

sorun devir göstergesindeymiş. parça siparişini verdiler. bu hafta değiştirecekler. müşteri temsilcisi bu normal dedi ama değilmiş. sizde deneyin dörtlüleri yakın üzerine birde fanı sonuna kadar açın devir ibresinin hareket ettiğini gidip geldiğini, ama çok çok küçük hissedecek misiniz?

gösterge gövdesi komple değiştirildi. yaklaşık maliyeti 400 ytl imiş. garantinin son 12 gününde değiştirdim allahtan. şimdi bu sorun kalmadı haa sorun muydu.. hayır . garanti kapsamında olmasa 10 ytl ye dahi yaptırmam :) bu konuda sorunu olupta garantisi devam eden opelcilere duyurulur...

sayın san,
benim 2008 sıfır aracımdada aynı şekilde dörtlüleri yakınca oynama var?ve sinyaldede daha küçük küçük, sence bende servise götüreyimmi?

aracımı sağa çekip dörtlüleri yakınca devir ibresinin 1-2 mm yukarı çıkıp aşağı indiğini, her yanışta aynı hareketini tekrarladığını gördüm.
sağa veya sola sinyalde de aynı hareketin biraz küçüğünü yapıyor.
sizlerde de aynı durum var mı?
normal mi?
neden kaynaklanabilir?

Aküden veya şase olma olasılığı yüksek.

sayın oğuzdag...
ben aracı servise götürdüğümde başka bir opeli(aynı model) çalıştırdılar, onun da ibrede oynama var "bak bunda da var normal dediler"
ben normal olabilir yinede bakın diye üsteleyince sorun anlaşıldı.
nede olsa garanti kapsamında yolun düştüğünde veya bakım zamanı belirtmende fayda var, gerçi dörtlülerde çok hafif oynama olabilir ama sinyalde olmaması gerekiyor, şu an bende olmuyor...
bakan servis: adapazarı - sakarya
yine sorun olursa cevaplamaya çalışırım.

Geri