Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O işaret uzun far asistanının işareti sadece afl olan araçlarda aktif sizin aracınızda cosmo olduğuna göre olması gerekiyor.
Belkide özelliğin kapalı olmasından kaynaklanıyordur acaba uzun far asistanını kullanıyor musunuz?
mehmet o uzun far asistani hani karsidan arac gelince uzunlari kapatim kisalari yakiyorya o. Farlar otomatik modda kisalar yanarken yani karanlik ortamda sellektor yapar gibi degilde ters yone yani aracin onune dogru 2 defa hizlica kolu cek birak devreye girer ayni sekilde isik gostergede yanar
Anladım abi. thnxx
Ben hep otomatik modda kullanıyorum.Uzunları yakacağım zaman ileri itip bırakıyordum kolu.
Birde bu bu özelliği kullanayım.Uzun kısa kendisi ayarlar ise daha rahat olur tabi.
Ben fazla otomatikte kullanmiyorum hafif kararinca hava parklari yakiyorum. Gunduz lambalari daha cok hosuma gidiyor L. seklinde. Kisa tunelde bile hemen ac kapa yapiyor farlari. Otomatikten cikarirsan gunduz farida sonuyor.