Sinyal lambasının hızlı hızlı yanıp sönmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şöyle biliyorum: ampullerinin biri patlak sa hızlı hızlı yanar. tüm ampullerini kontrol et hepsi sağlamsa flaşörü kontrol et.

Birde şöyle birşey var; sinyal yuvalarında erime yada kırılmadan ampul yuvaya tam oturmuyor ondanda olabilir..

bende denedim o şekilde olmuyor elektriksel bir sorun olabilir.

Merhabalar. Eski başlıklarının üzerine aynı meseleler için yeni konu başlığı açmaya gerek duymadım. Eski konularda cevaplar bulamayınca konuyu hortlatayım dedim.

Astra G aracımda sağ sinyal lambası hızlı hızlı yanıp sönmek. Fakat aracın lambalarında herhangi bir problem yok. İlk zamanlar belli bir süre yapıp sonra düzeliyordu. Şimdi hiç düzelmiyor. Fakat araca şuana kadar herhangi bir zararını görmedim.

Servise götürdüm. Servis, sinyal rölesinin bozulduğunu söylemekte. 100 lira gibi bir miktar sundular önüme. İnternetten araştırdım sinyal için röle bulamadım.

Benzer bir hatayla karşılaşıp daha uygun bir maliyete düzeltebilen var mıdır aramızda. ?

E hatayi öğrenmişsinz herhangi bi opel yedek parça satan yerden parçayı alın taktirin. Ankarada güven oto var çıkma parçalar satan ona danışın kargolarlar size

Teşekkürler.

Geri