7 Ocak 2017 #1 F Fiköze Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Eyl 2016 Mesajlar 223 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Merhaba Arkadaşlar, Resimdeki araçta olan sinyal çerçevesinden Ankara'da bulabileceğim yer var mı? Yönlendirebilirseniz sevinirim. Ekli dosyalar Adsız.webp 35.2 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba Arkadaşlar, Resimdeki araçta olan sinyal çerçevesinden Ankara'da bulabileceğim yer var mı? Yönlendirebilirseniz sevinirim.
9 Ocak 2017 Konuyu Başlatan #2 F Fiköze Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Eyl 2016 Mesajlar 223 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Cvp: Sinyal çerçevesi Fiköze' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar, Resimdeki araçta olan sinyal çerçevesinden Ankara'da bulabileceğim yer var mı? Yönlendirebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olacak kimse yok mu?
Cvp: Sinyal çerçevesi Fiköze' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar, Resimdeki araçta olan sinyal çerçevesinden Ankara'da bulabileceğim yer var mı? Yönlendirebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olacak kimse yok mu?
9 Ocak 2017 #3 T tcoban Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2014 Mesajlar 236 Tepkime puanı 6 Puanları 18 Cvp: Sinyal çerçevesi servislere baktınız mı yada kalmamışmı acaba bayilerde.
9 Ocak 2017 #4 T tcoban Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2014 Mesajlar 236 Tepkime puanı 6 Puanları 18 Cvp: Sinyal çerçevesi tüm servislere baktınız mı
10 Ocak 2017 #5 HasanM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2011 Mesajlar 3,758 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Cvp: Sinyal çerçevesi OPC sinyal çerçevesi diye geçiyor. Sinyalleri ve çerçeveleri ayrı ayrı almanız gerekiyor. Odak opel -OPC Sinyal Balkan Opel OPC Sinyal Bana göre biraz pahalı olduğu için mat siyah ve krom folyo kullanarak bir çerçeve yaptım ve onu yapıştırdım.
Cvp: Sinyal çerçevesi OPC sinyal çerçevesi diye geçiyor. Sinyalleri ve çerçeveleri ayrı ayrı almanız gerekiyor. Odak opel -OPC Sinyal Balkan Opel OPC Sinyal Bana göre biraz pahalı olduğu için mat siyah ve krom folyo kullanarak bir çerçeve yaptım ve onu yapıştırdım.
10 Ocak 2017 Konuyu Başlatan #6 F Fiköze Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Eyl 2016 Mesajlar 223 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Cvp: Sinyal çerçevesi Dediğiniz gibi pahalıymış. Yaptırmaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim tcoban' Alıntı: tüm servislere baktınız mı Genişletmek için tıkla ... Servisler çok pahalı. Yaptırmaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim.
Cvp: Sinyal çerçevesi Dediğiniz gibi pahalıymış. Yaptırmaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim tcoban' Alıntı: tüm servislere baktınız mı Genişletmek için tıkla ... Servisler çok pahalı. Yaptırmaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim.