parmaklıklar ardında diye bir dizi var, sanırım sinop ta çekiliyor.ben sinop cezaevi kapalı diye biliyorum? nasıl oluyor ?
abi sorunu tam anlamadım ama şöle bilgiler veriyim belki cevap olur...
sinop cezaevi galiba 98 yılında kapatıldı ve müze gibi bişey oldu.. şimdi sinopta başka bi cezaevi var.. bu kapatılan tarihi sinop cezaevi ise 2 ytl karşılığında gezilebiliyodu geçen yaz.... sürekli turist otobüsleri gelir gezerler falan..şimdi dediğin gibi dizi orda çekiliyo, ama yinede gitsen gezebilirsin heralde..cezaevinde her kısımda eşşek kadar bahçe var bırak çift kaleyi 10 kale maç yaparsın o derece

sadece bahçedeki darağaçları insanın moralini bozuyo

..ama bilmiyorum sinop cezaevi kapalı tip miydi eskiden yoksa açık mı... ama pala'nın anlattığına göre mahkumlar bahçede fink atabiliomuş uslu dururlarsa yani zamanında Açık cezaeviymiş demekki.. kadınların olduğu kısım ve bahçesi çok ufak erkeklerinkine göre

.. zindan, hücreler , koğuşlar, atölyeler, çocuk ıslah evi bir adet mavi eskiden kalma cezaevi arabası falan.. yalnız halkımız yine uslu durmamış ve cezaevinin duvarlarına hep yazılar yazmış tuvalet yazıları gibi

genelde aşıkların işi ama , yakalasam napcağımı biliyorum da neyse

bide ALDIRMA GÖNÜL şarkısının yazıldığı koğuşun duvarında şarkının sözleri çerçevelnmiş bi şekilde asılı, ordada insanın içi bi tuhaf oluyo.. neyse bu kadar bilgi yeter

özel olarak gidin demiyorum ama giderseniz gezin.. ayrıca sinobun denizi 10 numara onuda söleyim...