Sınır tanımayan israf....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabım yağı çok oldumu duvarlara sürermiş. Sorsan, müslümanlık konusunda mangalda kül bırakmaz. İsraf dinen de günah değil midir?

kusura bakmayın ama sizinde Lamborghini Murcielago LP640 'ünüz olsa ve yağı dağişmesi gerekse ve bu yağda sadece londrada değiştiriliyorsa sizde göndedirsiniz bende gönderirim eğer param varsa !
katılıyorum adamın parası var yapıo, para bizim cebimizden çıkmadıktan sonra problem değil :) isterse yağ değişimi geldi diye bunu atar yenisini alır bunu da bana verir al kullan diye hoş olurdu :)
NBA de bi basketçi ayakkabılarını temizleyen çocuk kendinden sezon sonunda bi ayakkabısını rica eden çocukcagıza mercedes arabasının anahtarını vermişte geçenlerde...olayın dinle de alakası yok israfın dini yoktur...herkesin hür iradesi sonucta...ayrıca 400,000dolarlık araba yapana mı alanı mı laf etmek lazım :)

Son düzenleme:
Katar Havayolları'nın tarifeli uçağıyla gidiş dönüş yapmış..bu şeyhin özel uçağı yok mu kardeşim yaw...hatice sen boşver bu şeyhin oğlunu uçağı bile yok....boeingli şeyler var piyasada :)
hadi yaaa yokmuymuuşşş:Duçağı yoksaa jeti wardırr:):)oda yoksa yatı katı wardırr:o

hadi yaaa yokmuymuuşşş:Duçağı yoksaa jeti wardırr:):)oda yoksa yatı katı wardırr:o
:kop: dur şeyhin ismini versinler ben bi araştirim :)bu arada jeti olsa yeter diyosun yani hee... alçak gönüllü gördüm seni ehehe ;) biz israfı konuşuoduk konu şeyhin mal varlığına döndü, ah kapitalist dünya ahh :)

eee nedemişş büyüklerimizz nabzına göre şerbet vericeksin;):)

eheh doğru haklısın...Allah dağına göre kar verirmiş... :)

LP640 bile olsa bu kadar saçmalığa deymez

yav arap işte taş atıp kolu mu yoruluyo sanki. ülkesindeki petrolü abd çıkarıyo bunlarada biraz sus payı veriyo. onlarda kendini bişey sanıyo. petrol bitince ne yapacaklar merak ediyom :)

yav arap işte taş atıp kolu mu yoruluyo sanki. ülkesindeki petrolü abd çıkarıyo bunlarada biraz sus payı veriyo. onlarda kendini bişey sanıyo. petrol bitince ne yapacaklar merak ediyom :)
bende merak ediyorum , gerçek bi israf örneği

ne olursa olsun dünyadaki aç insanlarıda düşünmek gerekiyor...

Geri