Sinan1 ve Combo_Murat'a TEŞEKKÜRLER

ilk defa bir forum sitesinde takılıp kaldım, sabah pc yi açtığımda forumu açıyorum arada bir iş olmadığı zaman konuları okuyorum bir bilgim olduğunda cevap yazıyorum bilgim yoksada yanlış yönlendirmemek için susuyorum.
gerçekten çok değerli insanların olduğu bir yer burası ve bende sizlerin arasındayım ne mutlu bana =)

sizin vereceğiniz yara can yakmaz abi merak etmeyin ya :)
sağol Murat eksik olma, ALLAH izin verirse yakında rahatsız ederiz inşallah

ilk defa bir forum sitesinde takılıp kaldım, sabah pc yi açtığımda forumu açıyorum arada bir iş olmadığı zaman konuları okuyorum bir bilgim olduğunda cevap yazıyorum bilgim yoksada yanlış yönlendirmemek için susuyorum.
gerçekten çok değerli insanların olduğu bir yer burası ve bende sizlerin arasındayım ne mutlu bana =)
Sağol Mustafa, Sağol
Fikirlerini ve görüşlerini paylaşıyorsun bizimle
Biz de senin gibi kardeşlerimizi aramızda gördüğümüz için mutluyuz
Sevgiyle Kal

forumdaki muhabbetlerin seviyesi zaten nasıl bir topluluğun sitesi olduğunu belli etmiyor mu..! ilk defa bir siteye bu kadar tahammül edebildim. gerçekten herkese teşekkürler..!

:good:+++ aynı düşünceleri paylaşıyorum...

prens2381´isimli üyeden Alıntı
forumdaki muhabbetlerin seviyesi zaten nasıl bir topluluğun sitesi olduğunu belli etmiyor mu..! ilk defa bir siteye bu kadar tahammül edebildim. gerçekten herkese teşekkürler..!
bende katılıyorum ;)

gerçekten buranın ortamı banada çok farklı geliyor seviyorum burayı burda olmayı :)

Geri