Diyeceksinizki nerden çıktı bu şimdi ne alaka
kısaca anlatayım
Netten bişiler araştırdım fiayat olarak en ucuz cazip istanbul'da buldum malumunuz bazı sitelerde dolandırıcılık diz boyu bende güvenemedim direk Combo_Murat (Murat abi)'ile irtibata geçtim yardım için, kendiside beni bu konudan anlayan aynı zamanda meslektaşım Sinan1 ile görüştürdü istediklerimi kendisine ilettim ,Sinan1 sağolsun ilgilendi gittti konuştu hiç sorgusuz kargoladı !!!!!
olay asıl burda kopuyo !!!
Küçük bi irtibat kopukluğundan dolayı ben daha ücretini göndermeden malzemeleri alıp kargolayıp göndermiş çok büyük bi meblağ olmayabilir ama sinek küçüktür mide bulandırır hesabı. Sitede karşılaştık bir kaç alış veriş sonrasındaki tatsızlıklardan çıkan konuşmalardan belli oluyor. Kendilerine güvenleri için burda sizlerin önünde tekrardan TEŞEKKÜR'ü bir borç bilirim.
Umarımki kimse kimseyi yüz üstü bırakmaz tatsızlıklar çıkmaz dürüst alış verişler olur

kısaca anlatayım

olay asıl burda kopuyo !!!
Küçük bi irtibat kopukluğundan dolayı ben daha ücretini göndermeden malzemeleri alıp kargolayıp göndermiş çok büyük bi meblağ olmayabilir ama sinek küçüktür mide bulandırır hesabı. Sitede karşılaştık bir kaç alış veriş sonrasındaki tatsızlıklardan çıkan konuşmalardan belli oluyor. Kendilerine güvenleri için burda sizlerin önünde tekrardan TEŞEKKÜR'ü bir borç bilirim.
Umarımki kimse kimseyi yüz üstü bırakmaz tatsızlıklar çıkmaz dürüst alış verişler olur