Şimşek Gri Astra HB Koltuk kılıfı hangi marka ne renk?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manisa45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecen hafta bıme gıttım adamlar kapış kapış aldılar kılıfları sabahleyın bıttı yarım saatte :D

onun ithalatını BİM'e ablam yapıyor :) bana her sene test amaçlı geliyor :)ben 2 sene kullandım hiç bir şey olmadı gayette güzeldi. Şimdi sıkıldım söktüm :) 2 gün önce konuştuk 1 parti daha getiriyoruz çok kaliteli dedi. Bilginize :)

Buarada BİM'ler CUMA aktüel günleri 8:30 açılıyor genelde her BİM'e 6 ~ 10 arası geliyor ilk promosyonlar trakyada (özellikle çorlu) deneniyor sonra Türkiyede satışı yapılıyor :)

Koltuk kılıfı dikkat edilmesi gereken bir konu eski aracımda,sahibi yeni aldığında koltuk kılıfı diktirmiş ama 6 sene hiç çıkarmamış.Aracı biz devraldık kılıfları yıkayalım temiz olsun diye söktük.Koltuklar topur topur olmuş normalden daha fazla aşınmıştı :(:(

Bir sürü para verip araba alıyoruz koltuklar kirlenmesin diye kılıf takıyoruz arabayı sattığımız zaman alan sürüyor tertemiz döşemenin keyfini. Kirlenirse kirlensin temizlenir ne olacak.

90 model arabamın yaklaşık 5 sene bu şekilde tertemiz döşemesini kullanmıştım.adamlar hep kılıfla kullanmış 20 yıllık döşeme pırıl pırıldı :)

Bir sürü para verip araba alıyoruz koltuklar kirlenmesin diye kılıf takıyoruz arabayı sattığımız zaman alan sürüyor tertemiz döşemenin keyfini. Kirlenirse kirlensin temizlenir ne olacak.

:good: kesinlikle

benimde koltuklar temizlenmekten yıpranmış,sigara yanığı var canımı çok sıkıyordu kılıf düşündüm arkadaş gibi ama sanayide dükkanı olan bir arkadaşımın sayesinde pert bir astranın koltuklarını aldım.buğün yarın taktırcam güzel olacak gibi.

Ben eskiyen çok sevdiğim bir tshirtümü geçirdim hem çok güzel durdu hemde kirlenmiyor.

Geri