şimdiye kadar okuduğum en güzel itiraflardan birisiydi :)

güzelmiş eline sağlık

Ellerine sağlık süper

bence ıkınkı kez durdurup aklını almak lazımdı

Güzelmiş. Gerçek miki bu ?

iyiki kimse kimseyi vurmamış.

gerçek mi diye sorgulamaya gerek yok bence. Trafikte hep karşılaştığımız şeyler. Benim bi arkadaşın başına yokuşta benzer bişey gelmişti. Yokuş yukarı giderken önünde dolmuş duruyor, sonra elemanın araba eski olduğundan bi türlü çekmiyor kalkmıyor. Telaşlanan kalabalık inatla 2 yönden saldırıyor ama elemanın gideceği yönüde kapatıyorlar. Kenara çek falan diye bağırıyorlar. Elemanda (sıkıntıya gelemez) gıcık oluyor, arabayı 1. vitese takıp el frenini çekip kapatıyor orda. Geçiyor yol kenarındaki kahveye oturuyor. Millete de bağırıyor: "şimdi çekin bakalım arabayı nasıl kenara çekçekseniz!" 10 dakika sonra sivil polis geliyor ve eleman arabanın anahtarını veriyor. poliste çekmeye korkuyor (sonuçta araba 30 yaşında ford 20M) En sonunda elemanlar aracı iterek kenara alıyorlar, bu arada aracın sahibi bizim arkadaş kahvede oturup seyrediyor.

Bu inadı direk 1. ağızdan dinledim ve kesinlikle inandım, çünkü herif gerçekten o potansiyele sahip biri. Yani amuda kalkamazsın desen, inadına amuda kalkar o derece.

koptumm :)

herif arabanın orda çömelmiş saklanıyo haa:)
belkide sıkıştı orda defi hacet yapacaktı sonra kendi ağzından yazacaktı ama arkadaş gelince olmadı:)
gözümün üöüne getirdimde çok garip ve komik bir durum:)

Geri