Şimdi ben kime kızmalıyım

geçmiş olsun yaa..
karayollarına ve otobüse ;)

İster istemez ne kadar kacarsan kac sonunda dusuosun bi cukura bizim burdada bazı ana yollarda sanırım beledıye ızgaraları almıs yenılerı takmayı unutmus gıbı ızgara kadar 3-4 tane cukur var yerlerini az cok biliyoruz yinede her gun bi yeri esiyolar dikkatli olmak lazım.

Evet arkadaşım, ucuz kurtulmuşsun. Sanırım fazla uzun yol tecrüben olmadığından, biraz fazla kızmışsın. Yalnız sana bişeyi garanti ederim, dünyanın neresine gidersen git, uzun yolda araçlar biraz daha masraflı oluyor.
Almanya dan daha bakımlı yolları olan bi memleket yoktur herhalde, orda da geyik sorunu var. 210 km hızla giderken önüne pat bi geyik zıplıyor, sonra geyik de sen de mefta! Dikkatsiz şoför sorunu orda da var, otobüs şoförleri orda da aynı. (çünkü hepsi yabancı :D )
Bu dünyada araba kullanacaksan bazı risklere ve maliyetlere katlanacaksın ;) Buna teneke jantlar da, dallama otobüs şoförleri de, başıboş gezen sokak köpekleri de dahil!

İster istemez ne kadar kacarsan kac sonunda dusuosun bi cukura bizim burdada bazı ana yollarda sanırım beledıye ızgaraları almıs yenılerı takmayı unutmus gıbı ızgara kadar 3-4 tane cukur var yerlerini az cok biliyoruz yinede her gun bi yeri esiyolar dikkatli olmak lazım.

Benim atölyenin olduğu yerde Bornova Belediyesinin kendi iş makinelerini ve araçlarını koyduğu deposu var. Burdaki mazgalları da her hafta yeniden yapıyorlar, sonra belediye çöp arabaları üzerinden çok kibar geçtiği için gene kırılıyor (evet doğru, çalınma çıkma yok, KIRILIYOR), sonra aynı belediye personeli gene yapıyor, gene kırılıyor. Allahtan burunlarının dibinde, tamir ediyorlar. Yoksa bizim de halimiz harap.

ortalama yıllık 20 bin km kadar yapıyorum bunun en çok 5 bini şehir içidir.Onun için uzun yol tecrubem oldugunu düşünüyorum.
Fakat araba kendi arabam olmadıgından birazcık arabanın acemisiyim diyebilirim.Clio nun direksiyonu daha yumuşak benimkine göre bide sanki daha yüksek.
Ama merak ediyorum acaba jantlar çelik olsaydı lastiğin havası hemen boşalırmıydı.İnanın ki lastikçi jantları 2 çekiç darbesiyle düzeltti.Bu bile iyiki çelik jantlı bir arabam var dememe neden oldu.

geçmiş olsun
bence karayolları suçlu

Geçmiş Olsun

memleketimde yapmışsınız geçmiş olsun bence otobüs ve karayollarına kızın reno böyle üretiyor(clio için söylüyorum) o konu hakkında ben almamak gerekir diye düşünüyorum. tekrar geçmiş olsun

ya bu karayolları yokmu ah ah bi ben bilirim ah

Geri