Silkeleme,titreme ve gaz yememe yardım!

ya Musa ustam bu benim arabanın ne sorunu olabilir.7-8 ay önce carbon clear yaptırdım.2 ay sonra falan araba acyip tekleme çekişten düşme olmuştu.Gittim bizim ustaya(bosch car) baktılar sonra egr kirlenmiş, özellikle carbon clear den sonra daha bi fazla kirlenme olmuş olabilir dediler.şimdi acaba yinemi bu egr kirlendi(5 ay falan oldu) 10.000 bakımını yaptıralı 5000 km falan oldu.yoksa silindir milindir onlarda mı bişey var(biz nekadar anlayabiliriz ki). saygılar

baskı balata bitmiş olabilir mi?

dogru söyledin baskı balata

baskı balata bitmiş olabilir mi?
baskı balata bitince araba tekler mi ki?
büyük ihtimal bujilerden bitanesi iptal olmuştur onlara onlarda bişey yoksa enjektörlere bakmak lazım
kolaydan zora doğru gitmek lazım
silindirler eksik çalışıyosa arabanın sesinden de belli oluyorhacı murat gibi çalışıyor

karbon clean den sonra bujiler aşırı ısıya maruz kaldıgından deforme oluyormuş degişmesi gerekir diye duymuştum

ya Musa ustam bu benim arabanın ne sorunu olabilir.7-8 ay önce carbon clear yaptırdım.2 ay sonra falan araba acyip tekleme çekişten düşme olmuştu.Gittim bizim ustaya(bosch car) baktılar sonra egr kirlenmiş, özellikle carbon clear den sonra daha bi fazla kirlenme olmuş olabilir dediler.şimdi acaba yinemi bu egr kirlendi(5 ay falan oldu) 10.000 bakımını yaptıralı 5000 km falan oldu.yoksa silindir milindir onlarda mı bişey var(biz nekadar anlayabiliriz ki). saygılar
götur abı servıse arabam teklıyor de karbondan sonra oldu de yapacalar yanı bosuna car sevıs olmadılarya. kontrol eder bujılere bakar enjektöre bakar muhakka yapılır yanı

bu carbon clean faydadan çok zarar mı sağlıyor yoksa?Allah'tan lpg taktırdıkta kurtulduk bundan.

yetkili bir servise götür... yani bildiğin tanıdığın bir ustaya.. bu tür sorunlar arabayı görmeyince çözülmez..

servis müdürüyle beraber test sürüşü yaptık bugün.Gayet normal dedi.Yani benim hüsnü kuruntummuş.10,5 litre falan yakıyo dedim.şehir içi normal dedi zaman zaman 12 lt bile olur dedi şehir içi.

bujilerini ve hava filtreni en son kac km once degistirdin?

Geri