silkeleme,tekleme problemini kesin çözümü nedir???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skydark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kat iptali yok aracımda ayrıca lpg montaj tessisatını bilmiyorum ama benzindede aynı sorun hiç bir fakı olmadan devam ediyor trigerde kontrol edilmiştir

benim aklıma ilk gelen yakıt sistemi o zaman ve elektirik tesisatı wd 40 alıp tek tek soketleri temizle derim ben en azından bir oksitlenme varsa sorun çözülür..tabi daha farklı arızalarda olabilir şu an burdan sadece aklımıza geleni söylüyebiliyoruz ayrıca selim abinin dediği sente kaçıklığı olabilir eğer tek bir yere kontrol ettirmişsen güvenme başka yerde tekrar kontrol ettirmende fayda var

images

Bu dişlide hafif boşluk oluşması ateşleme zamanlamasında sorun çıkaracaktır.
yapacağınız kapağı açıp bu parçada boşluğa bakmanız...

selim abi onada baktıralım o zaman.tşkler hasan abi bu wd40 olayıyla nereleri temizliycem tam anlayamadım saolun bu arada değerli bilgileriniz için teşekkürler

en son gösterdiğin parça nedir abi anlayamdım???

Krank mili triger dişlisi benim dediğim
images

parçada bu eğer boşluk yapmışsa ki yarım diş bile olsa ateşleme uymayacaktır bilen bilir sentede yarım diş bile aracın çalışmasını etkiler
images

selim abi onada baktıralım o zaman.tşkler hasan abi bu wd40 olayıyla nereleri temizliycem tam anlayamadım saolun bu arada değerli bilgileriniz için teşekkürler

sen önce selim abinin dediğini yap wd 40 la sensörlere giden soketleri temizleyeceksin yanı soketi çıkarıp sık içine :) oksitlenme v.s. varsa gitsin..gerçi öyle bi durum olsa arıza lamban yanardı sen selim abiyi dinle :D

selim abi o dişlinin adı nedir??? hasan abi hangi söket isimlerini yazarsan çok makbule geçer teşekkürler nie gülüyosun onuda anlamdm:D

MUrat ben senin conta değişince problemin bitti biliyordum şimdi hatırladım :)
senin için internette baktım isim olarak Türkce Krank mili dişlisi olarak geçiyor

yok abi sorunu o şekildede çözemedik çözüldüğünü sanmiştim contadan ama tekrar aynı hatayı vermeye başladı ewt baya bi once sorunu çözdüğümü sanmiştim fakat sonuç problem hala devam ediyor:(

İnşallah bu sefer cözülür, onu ustaya göster boşluk varmı baksın

Geri