- Konuyu Başlatan
Dostum bende bazı şeyler yazmak istiyordum bu iyi oldu. Şimdi Benim araçta ilk defa protech kullandıktan sonra olmuştu. Bilmiyorum raslantıda olabilir.Normalde 95 Oktan kullanıyordum. Sonra buradaki arkadaşlarımın önerileri doğrultusunda sanayiye gidip (şaşmaz'a) bir sürü ustaya gösterdim herkes z-motorlar kurum yapabiliyor arıza tekrar ederse açılacak motor kapakları dedi.Ama araba bir daha teklemedi açıkcası yaklaşık 3 hafta oldu sanırım. Ustalar bir daha olursa getirmen gerekli dediler.Ama olmadı.Havalar soğuk olmasıne rağmen bir ara tekrarlamadı.Şöle şeyler yaptım.Öneriler üzerine...
O gün ben depoyu boşaltıncaya (yarım depo) yüksek devirde kullandım (depoda 95 oktan vardı). Sonra bitince 98 oktan yada 100 oktan alıp yüksek devirde kullanmaya başladım (3200 - 3600).Uzun süreden beri sorun yok .bir ara carbon-cleaner yaptırmayı düşünüyorum. Aracın durumu iyi ama gene yaparmı bilemedim. Devirli ve yüksek oktanlı sanki araba kendine geldi. Bilmiyorum ustalar bu duruma ne der?:hıh:
O gün ben depoyu boşaltıncaya (yarım depo) yüksek devirde kullandım (depoda 95 oktan vardı). Sonra bitince 98 oktan yada 100 oktan alıp yüksek devirde kullanmaya başladım (3200 - 3600).Uzun süreden beri sorun yok .bir ara carbon-cleaner yaptırmayı düşünüyorum. Aracın durumu iyi ama gene yaparmı bilemedim. Devirli ve yüksek oktanlı sanki araba kendine geldi. Bilmiyorum ustalar bu duruma ne der?:hıh: