sileceklerin tırrt turrt diye ses çıkarması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyatı Ankara İskitler'de, tanesi 10 YTL, dün sordum daha. Takma işlemini de yapıyorlar. Hem çok ihtiyacım yoktu, hemde sadece lastik için fiyat pahalı geldi, onun için almadım. Çin malı olan 3 YTL idi

yeni silecek almaya gerek yok, benim arka silecek de geri dönüşlerde dediğin sesi yapıyordu ve atlamalı çizgi izleri brakıyordu. sadece lastiğini aldım 2 liraya. değiştirdim. gayet güzel siliyor şimdi.

bu mesajı görünce bende iskitlere gidip sadece lastikleri 6 ytl değiştirdim ve şimdiye kadar hiç duymadığım sesler duymaya başladım hiç memnun kalmadım eski lastikleri de atmıştım en iyisi orjinal gm alıp takmak

:) Sen o çin malı dediğim uydurukları almışsın...Kömürlüler almaya değerdi bence, ihtiyacım olsa alırdım kesin...Ayrıca 2. cad. AK-EL hırdavatta dediklerim...

:) Sen o çin malı dediğim uydurukları almışsın...Kömürlüler almaya değerdi bence, ihtiyacım olsa alırdım kesin...Ayrıca 2. cad. AK-EL hırdavatta dediklerim...

yok ben koruyucu lastiğini çıkarmayı unutmuşum da oyle takınca felaket ses yaptı hem de hiç silmeden. koruyucuyu çıkardım şimdi çok iyi.

arka sileceğin lastiğini değişmiştim sadece, ilk zamanlar çok iyiydi şimdi ise çok kötü.

büyük marketlerde BOSCH silecek satılıyor. 10 ytl 1 ay önce aldım hiç ses ve atlama yapmıyor

Banana silecek alırken silecek kolunun silecek lastiğini üzerinden montajlı olmasına dikkat edin.Bende almıştım ve çokta memnundum ama yandan montajlıydı ve birgün çalışırken bir tanesi kırılıp silecek kolunun altına dönüverdi.Artı kırılma anında camıda çizmiş.

silikonlu silecekler var kuzenim almıştı hiç ses çıkarmıyo ve iz bırakmıyo

bende dün onlardan taktım gerçekten süper oldu tavsiye ederim

arkadaşlar sileceklerimi banana tiplerle değiştirdim ses yaptı belli süre sonra. silecek kolu ile ustalar uğraştı sesi kessin diye biraz kesildi sonra yine başladı marketten aldım bugün sertleştimi yine diye yeni aldığım daha çok ses yaptı anlamadım bosch aerotwin çok para 64 tl falan ama alsam sorun çözülür mü bilemiyorum.orjinaline mi dönsem tekrar ama kol ile oynamışlardı ustalar bende sonra elimle uğraştım kolun ayarı mı bozuk yoksa napacam bilemiyorum...

Geri