sileceklerin tırrt turrt diye ses çıkarması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada astra g hb kulanıcılarına bı hatırlatmada bulunayım. sabah ları arka sılınızı önce elınızle oynatın dırek olarak calıstırrsanız plastık oldugu ıcın motoruda guclu oldugu ıcın sılgıyı kırıyor

bosh un yeni çıkan aerotwin süper

piyasada banana olarak biliniyo süper siliyo ses falan yok 48 cm lik çiftini 49 liraya bauhaus dan almıstım tavsiye ederim gidip çin malı almayın bosh un grantisi var en azından

bugün bauhausa ugradım bosh aerotwin alayım dedim. baktım her pakette ford,peugeot hyundai falan yazıyordu. opel göremedim. boy yetse de uymayabilir diye almadım.

sonra tekzene gittim. banana tipi bi silecek gördüm alayım dedim tanesi 10 lira. opel astra da yazıyordu ambalajındaki listede. taktım bi çalıştırdım. kötürt kanırt kanırt kanırt ! camda en ufak bir temizleme belirtisi bile yok su ile silmeme rağmen :) hatta silmeyi bırakın suyu direk camda bırakıyor ! svs midir s'li v'li bi marka. aynen geri çıkardım yarın iade edecem ne lan bu diyecem kötü silmeyi geçtim hiç silmiyo daha beter ediyo :)

he heee ucuz etin yahnisi misali..

aynen, napayım bi bakayım dedim nedir bunların olayı diye. hakkaten olaymış.

nasil bir silecekmis? =) sanada kullanim hatasi demesinler burak

banana tipi sileceklerin üstünde uyumlu araçlar arasında astra g yok bu yüzden ben alıp denemedim ama silecekleri değiştirmektense lastikleri değiştirmek mantıklı
bütün aksesuarcılarda bulunabiliyormu?

bende de aynı ses vardı bosh ile değiştirdim şuan çok memnunum ama bizim corsalarda camda çok yer bırakıyor silinmeyen...özellikle camın sol alt kısmında karpuz kadar yer kalıyor park ederken kanser ediyor beni...

Yeni konu açmamak için burdan devam edeyim dedim. Sileceklerim fena değil şimdilik fakat aşırı yağmurda nadiren ses yapıyor. Geçenlerde bir hırdavatçıya gitmişken sorayım dedim silecek lastiklerini. Çin malı vardı ucuza, görüntüsü iyi ama kalitesizmiş. Birde yerli üretim vardı tanesi 10 YTL'den satıyor ve tavsiye ediyordu. Kömürlü imiş, elime alıp baktığımda kurşun kalemin kurşun kısmına dokunmuş gibi leke bıraktı. Ses yapmıyormuş ve en az 1 yıl sorunsuz kullanırsın dedi, bu tür silecek lastiği gören, duyan, kullanan varsa bilgilendirebilirmi acaba... Ayrıca banana türü silecekleri alırken iyi düşünün çünkü lastikleri değişmiyor, komple değiştirmek zorunda kalıyorsunuz...

Son düzenleme:
ses yapmayan silecek için güncel fiyat bilgisi verirmisiniz

Geri