sileceklerin tırrt turrt diye ses çıkarması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni silecek almaya gerek yok, benim arka silecek de geri dönüşlerde dediğin sesi yapıyordu ve atlamalı çizgi izleri brakıyordu. sadece lastiğini aldım 2 liraya. değiştirdim. gayet güzel siliyor şimdi.

sadece lastiğini nasıl alabilirim bir ölçüsü filan yok mu bunun?
benim arabaya hangisi uyar?

bence silecekle hiç uğraşmayın cama yağmur suyu kaydırıcı sürün sileceği unutun ben en son ne zaman kullandım sileceği hatırlamıyorum tavsiye ederim mükemmel bişey istediği kadar yağsın yağmur camda hiç bişey kalmıyo

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=26064&productId=otm471136

serviste garanti kapsamında değiştirmiyorlarmış ve sadece ön silecekler 75 ytl. yukarda verdiğim adresteki silcekler benim arabaya uyar mı?
daha önce kullanan var mı?
foruma baktım..banana silecek dediğimiz bu olsa gerek değil mi?
aracın orjinal sileceğinden ne farkı var?
bunu alsam kendim rahatlıkla takabilir miyim?
servis bana silecekleri opel yetkili servisi haricinde hiçbir yerde bulamayacağımı söyledi bu arada...

İstersen her türlü sileceğin sadece lastik kısmını söküp (boyunun tutması koşuluyla - kısa olmamalıuzunsa kesersin) içindeki telleride alıp takabilirsin

sadece lastiğini nasıl alabilirim bir ölçüsü filan yok mu bunun?
benim arabaya hangisi uyar?

valla ben aksesuarcıya gittiğimde dedim şu silecek lastiğini de değiştireyim. adam çıkarttı, boyuna göre falçatayla kesti lastiği, sürgüsünden taktı oldu bitti. Kullanıyorum güzel güzel. Tabi yağmur su itici sprey falan da kullanabilirsin. Ben kullanıyorum güzel bir ürün. tamamen silecek ihtiyacımı gidermese de gerçekten karşıdan gelen hava direncinin de etkisiyle su damlacıkları kenarlara yayılıyor direkt olarak.

sileceği komple değiştirmeyin bence de. değiştirecekseniz ded yetkili servisten uzak durun. ben bir defa değiştirdim. yetkili servis 60 ytl dedi. ben aynısını (bosch) 35 e taktırdım. ama bundan sonra ya banana alıcam yada sadece lastiği değiştiririm. benim de şu an arka silecek @burock2000 in dediği şekilde.

sileceklerini değiştirdiğinde yaza doğru havalar ısınınca eski sileceklerini takarsan yeni sileceklerin kavrulmaz güneşte kışa tekrar eskisini takarsın bence

bir süre mevcut halini kullandıktan sonra banana tipi sileceklerden alıp takacağım. çok noktadan bastığı için güzel çalışıyor.

silecekleri değiştir geçer ses seda kalmaz

değiştir arkadaşım basit bi iş kauçuk sanayide 2 ytl

Geri