Sileceklerimi ,antenimi,ayna kapaklarımı,siboplarımı çalmışlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu kadarına şükretmelisiniz bence.. arabanın camını kırıp içindeki teybi sökseler daha kötü olurdu mesela.. cebinizden para da çıkmıycak.. yani bu kadarına şükür..
gemiş olsun..

Şükrediyorum herzaman.Şükredecek birçok nimet varken bu basit kalır yanında...Benimkisi cansıkıntısı...

Geçmiş olsun Öncelikle.Ben pek Şaşırmadım Arkadaşımdan Alıştım Sanırım.Coopes S Yan Sinyallerini Krom kaplamasıyla Beraber Birde Arkadaki S işaretini Çaldılar.420 Ytl Tuttu Mecbur Kaskodan Yaptırdık.2 ay sonra Ön Arka Mini Logolarını Çaldılar.onlarda Tr'De 130 ytl Çiifti Ebaydan Aldık Mecbur 45 liraya Çiftini.

geçmiş olsun kardeşim ya inan çok üzüldüm valla..... ALLAH beterinden korusun ne diyelim...

geçmiş olsun kardeşim ya inan çok üzüldüm valla..... ALLAH beterinden korusun ne diyelim...

Allah razı olsun kardeşim...

Geçmiş olsun gercekten..

1 ay önce de benim sol aynayı kırmıslardı ayna param parcaydı araba vurmasına benzemyıodu yani arabanın o hale getırmesı mantıklı gelmedi 2 hafta öncede arkadan çarpıp kacmıslar sol stop gıtmıstı arka tampon hasar gormustu .. Bİlmiyorum abi na pacam artık kamerammı taktırsam araca dıyorum .. Allah Bunları bildiği gibi yapsın napalım başka sölenecek söz yok böle durumlarda elimiz kolmuz bağlı...

Geçmiş olsun. Bunları yapan gerçekten şerefsizmiş. Hadi diğerlerini ne yapacağını anladım da sibopları neresine takacak onu merak ettim.

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın....

geçmiş olsun bence aynı otoparka bırakmaya devam et.

Geçmiş olsun arkadaşım,

Geri