Sileceklerim ses yapıyor,yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar!!!

turbocosmo61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selam malum iş güç foruma uzun zamandır giremiyorum,aracım 2 yaşını geçti ve sileceklerim acayip ses yapmaya başladı,servisi aradım 163 TL fiyat çektiler,sizce ne yapmalıyım değiştirmelimiyim yoksa başka bir çaresi var mı bunun,yorumlarınızı bekliyorum,saygılar herkese.

Ynt: Ynt: Sileceklerim ses yapıyor,yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar!!!

Bosh'un silecekleri var birebir aynı. Ben aldim 5 aydir kullaniyorum ve cok memnunum. Servise o kadar para verilmez yaziktir. Bosh'un sileceklerini 53liraya almistim ben. Tavsiye ederim.

Ynt: Sileceklerim ses yapıyor,yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar!!!

2 yıl olmuş muhtemelen deforme olmuştur
Boshun sileceklerini ben de tavsiye ederim birebir uyumlu ve kaliteli

Teşekkür ederim arkadaşlar sanırım servise gitmiyecem gerçekten çok pahalı....

İlk aldığınız silecekleri her zaman kullanmadan önce süpürge kısımlarını sabunlayın daha güzel ve sessiz silecektir. Bir sileceğin ömrü de en fazla hava şartlarından dolayı (ısınma-donma) 1 yıldır.

Silbak marka silecek alabilirsin; hem ucuz hem kaliyelidir; yerli marka ve birçok otomobil firamsına satıyor.
Her araca orjinal ebatlarında özel silecek üretiyor.

Fiyat cok die degistirmeyenlerdenim bende :)

Selam Arkadaslar,

Burda bosch servise astra silecegi sordum, 50 euro dediler. Türkiye dekinin iki kati.Acaba Türkiye den mi siparis etsem:)

Peki ses yapiyor ve iz birakiyor diye silecekleri illa degistirmek zorunda miyim? Ya da kendi sileceklerimin süresinin doldugunu kesin olarak nasil anlarim? Aracim bu günlerde tam 2 yasini doldurmak üzere.

Geri