Sileceklerim iz bırakıyor..

2 çift Bosch Aerotwin süpürgem var, rotasyonla her sene 5TL'lik grafitli lastik alıp bir çiftinin lastiklerini değiştirerek takıyorum.

İnternette Combo C GM marka 43 lira görünüyor bende, yalnız muz silecek değil... Muz daha iyi diyorlar, ne diyorsunuz bu duruma...

İnternette Combo C GM marka 43 lira görünüyor bende, yalnız muz silecek değil... Muz daha iyi diyorlar, ne diyorsunuz bu duruma...

Muz bana göre hiç bir halta yaramaz. Çok noktalı baskı uygulamasın dan dolayı silecek motorunu fazlası ile zorluyor ayrıca sıcak da çürüyüp ummadığın anda ortadan ikiye kırılıp kalıyor...

Silecekleri hafife almayın, 3-5 TL'lik adi silecek kullanarak 350 TL den başlayan güzelim camlara zarar vermeyin.

Orijinali neyse onu takmali. Nadir Abi nin dedigi gibi silecek motorunu zorluyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman bosch veya gm marka muz olmayan modele bakayım ben

O zaman bosch veya gm marka muz olmayan modele bakayım ben

Ahmet im canını yirim senin bakma sen şöyle böyle işlere 40-50 gaymaya silecek alınmaz ben almam alırım 20 gaymalık bosh silecek kullanırım baktım iş yapmıyor bir sıfır daha alırım bırakalım artım GM takıntısını salla gitsin güzel kardeşim benim. HB de çok ucuz al kullan beğenmedin yenisini al... sanal alem içinde satışlar rakamlar daha ucuz paranı ona buna şuna çar çur etme...

Nadir abi yaptın yine yapacağını kırdın geçirdin sabah sabah :maden: Bana kalırsada o kadar para verilmez. Sen o kadar özene bezene bak camına ondan sonra yolda giderken taşın birisi gelsin hooop camın orta yerinde küçük bi çatlakla seni başbaşa bıraksın. o çatlakta silecekleri bozsun ondan sonra gitti güzelim 50-60 liralık silecekler.

Nadir abi yaptın yine yapacağını kırdın geçirdin sabah sabah :maden: Bana kalırsada o kadar para verilmez. Sen o kadar özene bezene bak camına ondan sonra yolda giderken taşın birisi gelsin hooop camın orta yerinde küçük bi çatlakla seni başbaşa bıraksın. o çatlakta silecekleri bozsun ondan sonra gitti güzelim 50-60 liralık silecekler.

Aynen öyle zaten sakınan göze çöp batarmış... o yüzden fazla takmayacaksın sür gitsin... gitti yere kadar... özellikle silecekler araç koyu renk ve sürekli güneş altında kalıyor ise kralı olsa çürüyor... kaç kez çürüttüm sayamıyorum bile...

Marka veya modelden çok piyasası ve sürümü iyi olan ürünlere bakın bence. Çünkü silecekler de lastikler gibi rafta beklerken bozuluyorlar.

Ucuz olan lastik veya sileceklerin satışları fazla olacağı için rafta bekleme süreleri de kısa olacaktır ve dolayısıyla kalite olarak iyi olacaktır.

Benim aldığım 4-5TL'lik lastikler genelde Bosch'lar ile aynı veya daha iyi temizliyor.

Geri