Silecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VECTRA99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boschun kalitesi tartışılmaz elbette. ama 75 ytl vermek çok geldi bana. senin ki 2 ayda gitmiş ben 15 ytl lik silecekleri 7 aydır kullanıyorum tık yok. daha önce orjinal lastiğini almıştım 3 ay sonra ses yaptı. ben gayet memnunum.

şanslıymışsın, güle güle kullan. bosch serviste 75 liradır heralde. dışarda o kadar değil ya.

Silicek olarak yeni nesil banan tip siliceklerden almanızı tavsiye ederim. Set olarak 30-40 arası bir rakam. Ayrıca bugün incelediğim kadarı içindeki lastikte değiştirilebiliyor.

silecek icin tek marka oneririm BOSCH. ben de var ve 20 milyona aldim ciftini. zerre ses yok.
Kaliteden şaşmayın derim. Adi silecekler zamanla camı çizerek kalıcı hasarlar bırakıyor. Cam silecekleri yılda bir kez değiştirilmelidir. Ayrıca silecek lastiklerini sabun, alkol, tiner gibi malzemeler ile temizlemeyin üzerindeki kimyasalları bozuyor. Unutmayalım ön cam sileceklerden çok daha pahalı.

bosch silecek için mehmet gazihanla irtibata gecin arkadaşlar;)
fiyat süper onda:)
hemde bosch bayiisi yanii...

ben 1 ay önce opel GM marka silecek aldım 25 ytl . Tek kelime ile mükemmel hiç ses yok.

Ben de 2 liraya silecek lastiği alıp taktım ses yok :)

1272208 A4n4b On Sileccek Supurgesi Vectra A Vectra B Corsa B Ye Oluyor 2*8=16 Ytl Lira Orjinal Bosch

Geri