Silecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VECTRA99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VECTRA99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. 99 Vectra GLS var bende. Sileceklerden ses geliyo. Sanayiden mi alayım yenisini yoksa servise mi gideyim? Ne kadardır?

Bir de kapı lastikleri zamanla güneşte vs. yırtılmış. Onları komple değiştirsem ne kadar tutar. Sanayiye götürmek istemiyorum. Adamların çoğu sağlam arabayı da bozuyorlar. İlle de servise mi gidicez? Özel servislerle yetkili servisler arasında çok fiyat farkı var mı? Hoşçakalın.

Bir de son olarak, CDX ler çok hoşuma gidiyo. GLS yi satıp CDX almayı düşündüm bi ara. Mantıklı bir düşünce mi? CDX i olan arkadaşlardan ayrıntılı bilgi alabilir miyim? En son CDX kaç model bilmiyorum. Mesela 2003 CDX var mı? Bye

Son düzenleme:
Selam,

Arabamı iki ay önce ikinci el aldım. Silecekler cam üzerinde yağ gibi bir tortu bırakıyordu, Ankara Bilkent Real'den yenisini aldım, tanesi 7 lira gibi bir şeydi. İkisi 15 liraya geldi maksimum, zaten plastik parçasını elle tutturup yerine takmak kolay oldu.

Eğer silecek sorununuz, sileceğin cama temas eden lastiklerinden kaynaklanıyorsa, yenisini alın derim. Tabi diğer ustalar ne der onu bilemem.

sevgiyle...

2003 cdx yok 2001 var en son. kapı lastikleri baya tutuyomuş. silecekleri kaliteli bişeyle değiş ses kesilir.

yeni nesil sileceklerden al bayağı fark var diğierleriyle ses ve temizlik bakımından

Kapı lastiklerini Vectra gt için sormuştum toplam 350 ytl civarı fiyat verdiler. 250 kapılar + 100 bagaj. 1 ay kadar önce şimdi nedir bilmiyorum

aurotwinn sılecekler var arkadasım cercevesı yok manyak bısey ondan tak
sadece lastık uzerınde sılmıyo berrak bırakıyor adeta..

silecek icin tek marka oneririm BOSCH. ben de var ve 20 milyona aldim ciftini. zerre ses yok.

silecekler serviste 75 ytl falan hiç gerek yok 15 ytl ye banana silecek aldım çok güzel siliyor ve hiç ses yapmıyor. ben basit şeyler için yetkiliden yana değilim sanayide çok ucuza mal edebilirsin bir çok şy. önemli bir arıza varsa servis olabilir. aralarında çok fiyat farkı var.

silecekler serviste 75 ytl falan hiç gerek yok 15 ytl ye banana silecek aldım çok güzel siliyor ve hiç ses yapmıyor. ben basit şeyler için yetkiliden yana değilim sanayide çok ucuza mal edebilirsin bir çok şy. önemli bir arıza varsa servis olabilir. aralarında çok fiyat farkı var.

:D :D :D
sana öyle geliyor. ben de aynı hatayı yaptım. banana tip aldım internetten, süper siliyo vs. 2 ay sonra hart hurt etmeye başladı. bosch biraz fazla istiyo ama boşuna da istemiyor yani. ilk fırsatta bosch takıcam ben de.

:D :D :D
sana öyle geliyor. ben de aynı hatayı yaptım. banana tip aldım internetten, süper siliyo vs. 2 ay sonra hart hurt etmeye başladı. bosch biraz fazla istiyo ama boşuna da istemiyor yani. ilk fırsatta bosch takıcam ben de.
boschun kalitesi tartışılmaz elbette. ama 75 ytl vermek çok geldi bana. senin ki 2 ayda gitmiş ben 15 ytl lik silecekleri 7 aydır kullanıyorum tık yok. daha önce orjinal lastiğini almıştım 3 ay sonra ses yaptı. ben gayet memnunum.

Geri