Silecek suyu ile ilgli...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pexmanq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaz kış antifirizli cam suyu kullanırım ... :good:

benzinlikler de ufak bi şişenin içinde esans gibi bi karışım var onu alıp silecek suyunun deposuna dolduruyorsun üzerine de su dolduruyorsun bomba gibi oluyo cama yapışan sinekleri filan temizlemekte birebir kışında aynı karışıma bide antifiriz ekliyorsun

mdellal' Alıntı:

+ 1905 bende:good:

mdellal' Alıntı:

+1 , benim kullandığım mavi renkli bir sıvı, yazın 1/4 kışın 1/2 gibi bir oranı var (sise üzerinde yazıyor emin değilim) karıştıryorsun, hem parfum hemde deterjan katkılı, camı süper temizliyor, su püskürtünce de araban mis gibi kokuyor.üstelik şişesi 1,5 ytl,üzerine su koyup 5 lt lık pet şişeyi doldurup atıyorsun bagaja (yaz için) , bayagı bir süre seni idare ediyor.tavsiye ederim.bütün buyuk marketlerin otomobil reyonunda var, bir çok marka ve çeşit bulunuyor.

Cam Suyu Ile Ilgili Başimdan Geçen Bi Olayi Paylaşmak Istedim.

Geçen Yil Daha Istanbulda Görevli Iken Aracimin Cam Fiskiyelerinden Birisi Su Fişkirtmiyordu, Elektrikçi De Aracin Farlarini Kontrol Ettirirken Aklima Geldi Ustaya Sordum, Oda Muhtemelen Kireç Tikamiştir kireç Sökücü Koy Su Deposuna!!:mad: dedi. Bende Dediği Gibi Gidip Marketten En Kalitelisinden 1 şişe Kireç Sökücü Aldim Ve Aracimin Su Deposuna Yarisini Doldurdum. Daha Sonra şişenin üzerini Okuduğumda Bunun Asit Türü Bi şey Olduğunu Anladim Allahtan Hiç Kullanmadan Hepsini Tekrar Boşalttim, Ya Kullansaydim Aracimin Kaportasi Rengarek Olurdu Heralde.

Valla arkadaşlar cam suyu böyümüne kireç sökücü koymayında. Ne koyarsanız koyun

gülermisin aglarmısın ne adamlar var ya

mdellal' Alıntı:

:good: aynen ....sebebi hem kireçli su yüzünden fiskiyelerin tıkanmaması hemde silecek motorunun kireçlerden atiklenmemesi...:good:

Bende cam sil kullaniyorum ve gayet memnunum.

antifirizli cam suyu iyi temizliyo ben genelde yaz kış koyarım. :) en son abarttım sek cam suyu koydum :) masmavi fışkırıyo :)

yaz-kış silecek deposu başına 5-10 gr bulaşık makinası parlatıcısı camlarınızı pırıl pırıl yapar.

Geri