Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya kardes 10 ytleye o iş tamma reno sılgec motoru lap dıye oturur tazzıgıde aynı sen kafanı hıc hasta etme pazartesı ılk ısın sanayıde bı elektrıkcıye gıt motorun gectıgı lastık eskıyse onuda degıstır. yaz kıs cam suyu koy dondurursan gene bozulur
Sağol Musa kardeş, herhangi bir elektrikçi çözer mi bu işi dersin gerçekten? Yaz kış cam suyu konusunda ise çok haklısın, çok.. Biz denk geldiği gibi musluk suyu kullandığımız için mekanizmanın ömrünü kısalttık demek ki..
arkadaşlar zırt bırt servise gitmeyin walla fena döşüyolar... ne tutturabilirlerse... ben vectra b nin kini 10 ytl ye almıştım.. ama yan sanayi... ama sorun motordan diilmiş.. hortum çamurluğun içinde bi yerde bükülmüş sanırım söktüğümde bükülme izi vardı.. senin sorunun ne tam olarak bilmiyorum.. hiç mi su atmıyo.. yoksa motor sesi geliyo da su mu gelmiyo