Silecek motoru problemi

koray_gossip

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi çalışmalar...26 aralık 2006 çıkışlı yeni kasa OPEL CORSA m var...bu ocak ayında silecekten anlam veremediğim bi ses gelmeye başladı.servise götürdüm bana silecek motorunun bozulduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler.araç 2 yaşını 1 ay önce doldurduğu için parçanın garanti kapsamı dışında olduğunu ve 450 .00 lira olan bu parçanın ücretini kendimizin vermemiz gerektiğini söylediler.parçanın bozulma sebebi ise silecek motoruna su girmiş olmasıymış.yağmur yağdığında çalışması gereken bir parçanın nasıl oluyorda su girdi diye bozulabiliyor.bugün eski model şahinlerde murat 124 lerde bile böyle bir problem olmazken nasıl oluyorda 2007 model bi aracın silecek motoruna su girdi diye bozulabiliyor.aracı aldığımdan beri SERVİS konusunda çok şikayetçiyim.bana ücret anlamadında değil,şikayetimi dile getirebileceğim bir yol tavsiye ederseniz sevinirim...

abi silecek motorunu değiştirirsen eski arzalı olan motoru bana verebilirmisin-banada arzalı bir motorlazım parcalayıp bir parcası lazım benim motora takacağı eger sakıncası yoksa

Motor Arızalı Değildir Dikkat Edin.Silecek Kollarını Tutan Freze diye Bir Parça Var.Bu parçada Silecek kollarının takılı oldugu miller mevcut bunlar zamanla paslandıgı için silecekler önce sesli silmeye Başlıyor Ardında Yavaşlayarak çalışmayacak Hale Geliyor.Benim Corsadada Aynısı oldu 135 ytl aldıgım parçayı Değiştirdim.eskisinden iyi oldu.motorda yansa bu freze artı motor 300 lira parçacıda hemde orjinal.Bu arada Bu Arıza Kronik Bir Arızaymış Kafanıza Takmayın.

Saygılar.

Geçen benim de sol taraf takılmaya başladı sanırım yakında elimde patlayacak.

Benim arabada araç su sıkmıyor. Silecekler hareket edeyior. Neden olabilir.

benim de silecek motoru yandı malesef 1 ay kadar önce. mekanizma paslandığı için motoru zorlamış ve motor yanmış. çıkma motor bulduk epey zahmetten sonra .silecek mekanizması pasını temizlemek için çıkarmaya çalışırken mili kırıldı bi de üstüne.. neyse ki onu bi şekilde ek parça ile birleştirerek hallettik . ama zahmetliydi çokk.
dikkat edin derim söktüğünüzde mili yerinden çıkarmak için. ama öyle pas yapmışki sökmek çok zor oldu ... o yüzden kırıldı zaten..

olsun eğer atmadıysan bana lazım mumkunse bana verirmisim rica etsem

Benim arabada araç su sıkmıyor. Silecekler hareket edeyior. Neden olabilir.
Benim sağ fıskiye tıkalıydı. Hava vererek açtılar. Açtılar açmasına da bu sefer cam suyu pompası bozuldu daha doğrusu su kaçırıyor. O değisecek.

Geri