sileceğe sıkıştırılan kağıt_?

yok yok rahat ol arkadaşım yıllardır benim bütün araçlarımada sıkıştırıyorlar bunlar kaportacı ustalarıdır böyle haftasonları haftaiçleri kart bastırıp çıraklarına iyi gördükleri arabaların silceğine koymalarını söylerler 3 e alırlar biraz arabayı allayıp boyayıp 5 e satarlar. benimde daha sileceğime geçen hafta koymuşlardı ben yırtıp atıyorum yııllar önce bir aramışdım getir arabanı bakalım falan dedi ben dedim temiz falan bir fiyat verdi arabayı bedavaya istese daha iyi :D :D

Arabayı goren bılıyor demekkı sızınkıde ıyı durumda bugun uc kısıde benı cevırdı satalım arabayı dıye

walla dediğim gibi arabamda gram boya yok değişen parça yok (alırken iki yetkili serwise gösterdim)ama çizik wuruk çok :) hatta macun war o halde yani bahar gelsin komple boyatacağım mis gibi olsun

benimde evin orda (fındıkzade) ve geçen bahçelievler yayla tarafında o tarz bi kart koymuşlar.. Hep Sayın Oto Sahibi diye başlıyo :)

benimde evin orda (fındıkzade) ve geçen bahçelievler yayla tarafında o tarz bi kart koymuşlar.. Hep Sayın Oto Sahibi diye başlıyo :)

aynen sayın olduk birden :) bu arada o kağıdı koyduklarında muhtemel sol ön lastik patlaktı şerefsizler sıfır lastiği kesmişler...:mad:4 lastik almıştım kredi kartı ile 10 ay taksit,borcu da bu ay bitmişti...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

evet yazın bize de geldi kağıdı saklamıştım lazım olur diye ama kaybettim sanırım :D
galeri işi olabilir
gt nin rengi ne fümemi :) geçen sene bi arkadaşıma gt ararken bi ara caddede görmüştük kasası diri gt bizde telefon numarasını yazıp bıraktık sahibi satmayı düşünmüyom demişti benimde hoşuma gitmedi değil :) arabasının değerini biliyor ve sevdiği için

Bizim arabayada koydular bikaç kere attım gitti :D

Geri