Silah almak için...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhakkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Silah almak için ne gibi şartlar gerekiyo. Maliyeti ne olur aceba. :confused:

bildiğim kadar bi silah parasıda masraflara gidiyo. sabıka kaydı sağlık raporu ve yuzlerce gereksiz belge

kağıt işi çok yani..

Eğer dükkan korumak için alıncaksa cironuzun baya bi yüksek olması lazım. Bizim dükkana alırken karşılaşmıştık böyle bi durumla.

bulundurma alınabilir de taşıma çok zor ya ciron yüksek olacak kendi işin değilse de yaptığın iş silah taşımayı gerektirecek.. banka müdürlüğü gibi

Ben şahsen bireysel silahlanmaya karşıyım.

bildiğim kadar bi silah parasıda masraflara gidiyo. sabıka kaydı sağlık raporu ve yuzlerce gereksiz belge

nasıl gereksiz dersiniz ya????

o belgelerin gereksiz değil gerekli ve hatta daha da fazlası olması lazım her maç sonrası bir kaza kurşunu bir can alıyor...

silah taşımanın da cezası ağır olmalı taşıma ruhsatı yoksa... kim olursa olsun

Benim şahsi fikrim işin icabı gerekliyse al derim ben kuyumcuyum bizzden istedikleri blie bayağı çoktu
1-RUHSAT ALACAK OLANIN KİMLİK FOTOKOPİSİ VE DİLEKÇE
2-DİĞER ORTAKLARIN KİMLİK FOTOKOPİSİ
3-RUHSAT ALACAK OLANIN 4 ADET RESMİ
4-VERGİ BORCU OLMADIĞINA DAİR VE VERGİ MÜKELLEFİYETİNİN DEVAM ETTİĞİNE DAİR VERGİ DAİRESİNDEN ALINMIŞ YAZI
5-İMZA SİRKÜLERİ (NOTER TASTİKLİ)( 5 YILLIK MÜDÜR ATANMASI GEREK)
6-VERGİ LEVHASI (NOTER TASTİKLİ)
7-TİCARET ODASI FAALİYET BELGESİ (ASLI)
8-TİCARET SİCİL GAZETESİ KURULUŞ VE SON HALİ (ADRES DEĞİŞİKLİKLERİ İLE BERABER) –( NOTERDEN)
9-VUKUATLI NUFUS KAYIT ÖRNEĞİ (NUFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEN)
10- SATIN ALACAĞI SİLAHIN RUHSAT FOTOKOPİSİ
11- EMNİYETİN VERECEĞİ EVRAĞA DOKTOR RAPORU VE SABIKA KAYDI
12-MAHALLE MUHTARINDAN 2 ADET İKAMETGAH SENEDİ (FOTOĞRAFLI OLACAK VE SİLAH RUHSATI İÇİN YAZICAK)
13-MUHTARDAN İKİ ADET NUFUS CÜZDAN SURETİ
14-MUHTARDAN 1 ADET FORM 5 KAĞIDI
15-İKAMETGAHLAR VE FORM 5 KAĞIDI İLE İKAMETGAHININ BAĞLI BULUNDUĞU KARAKOLA GİDİLİP İKAMETGAHLARIN ARKASI TASTİK ETTİRİLECEK
16-YÖNETİM KURULU KARARI ( ŞİRKETİMİZ ………TARİHİNDE YAPILAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA ŞİRKETİMİZDE …………..GÖREVİNİ YÜRÜTEN ……………………..İN SİLAH TAŞIMA RUHSATI ALMASINDA BİR SAKINCA OLMADIĞINA OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR.
17- ŞAHIS FİRMASI İSE KUYUMCULAR ODASINDAN ÜYELİK BELGESİ VARSA KİMLİK KARTI FOTOKOPİSİ
18-BELEDİYEDEN ALINMIŞ İŞYERİ RUHSAT FOTOKOPİSİ (NOTER TASTİKLİ)
19-YARIM KAPAKLI KIRMIZI DOSYA
20-İSİM-SOYADI VE YAŞ TASHİHİ VE HERHANGİ BİR NEDENLE HAKKINDA MAHKEME KARARI BULUNANLAR BUNULA İLGİLİ İLGİLİ KESİNLEŞME ŞERHİ MAHKEME KARARININ TASTİKLİ SURETİNİ İBRAZ ETMEK MECBURİYETİNDEDİRLER.

nasıl gereksiz dersiniz ya????

o belgelerin gereksiz değil gerekli ve hatta daha da fazlası olması lazım her maç sonrası bir kaza kurşunu bir can alıyor...

silah taşımanın da cezası ağır olmalı taşıma ruhsatı yoksa... kim olursa olsun

katılıyorum sana umut..

sopa kullanmayı bilirseniz silahtan daha silah olabilir:D:D:D:D

Geri