Sıkıntı nerde debriyajm yoksa Motormu

Kardeşim dediğini aynen yaptım arac istop etti aksam eve gelirken resmen ecel teri doktum araba kesinlikle 3000 devirin ustune cikmiyor eve geldikten sonra vitesi bosa aldim son gazda yine 3000 nin uzerine cikmadi sonra biraz daga arastirdim internetten buyuk bir ihtimalle hava debimetrssi denen zımpırtıdan kaynaklaniyor sabah sanayii yolu gozuktu kisacasi yarin yazarim sonucu insallah
o zaman aracı check up yaptırmalısın bir ihtimal krank devir sensöründen de olabilir arıza

problem debriyajda değil. motor kendini yazılımsal olarak korumaya almış. acizane tavsiyem ateşleme sistemine baktırın.

Evet arkadaslar bugun sorunu goturdugum servis cozdugunu soyledi sorun EGR valfindeymis yarin teslim alacagiz fiyati yuksek geldi ama yapacak bir sey yok hayirlisi allah kaza bela vermesin cumldmize

arkadaşlar maalesef aracı teslim alamadık egr valfi değişti, hava akış debimetresi, ateşleme bobini, buji,eksantrik sensörü, krank devir sensörü değişti ama maalesef sorun çözülemedi emmemanifoldunun kurum bağlandı söylendi yarın söküp temizlenecek bakalım yarın süpriz ne olacak konu hakkında düşüncesi olan varmı acaba :(

Inşallah deneme yanılma yolu ile arızayı bulmaya çalışıp kabarık bi hesap çıkarmazlar. Geçmiş olsun. Çok can sıkıcı durum.

arkadaşlar maalesef aracı teslim alamadık egr valfi değişti, hava akış debimetresi, ateşleme bobini, buji,eksantrik sensörü, krank devir sensörü değişti ama maalesef sorun çözülemedi emmemanifoldunun kurum bağlandı söylendi yarın söküp temizlenecek bakalım yarın süpriz ne olacak konu hakkında düşüncesi olan varmı acaba :(

Araç cihaza bağlandımı ?

Inşallah deneme yanılma yolu ile arızayı bulmaya çalışıp kabarık bi hesap çıkarmazlar. Geçmiş olsun. Çok can sıkıcı durum.

biraz öyle oldu gibi egr valfi çalışmıyordu bobinide benden önceki sahibi ucları kırık olduğu halde emeneten taktırmış bunları mecburen değiştik tabiki bujiyide ama diğerleri yarın manifold temzilendikten sonra çıkarıp eskileri tekrar deniyeceğiz çok sağolun

Hata kodunu yada kodlarını öğrenmeye bakın buraya yazarsanız daha isabetli tespitlerde bulunabilir yardımcı olabiliriz.

Geri