Arkadaşlar benim araba sabahları zor çalışıyor bunu ankaradaki bütün üyeler bilir en sonunda servise sabahtan gitmeye karar verdim.Çünkü bişey yok diye gönderiyolar.Araba ilk çalıştığında zor çalıştığı için (tır tır tır) genellikle 20 saniye filan böle titriyo sonra çalışıyor onun için gece arabayı orda bırakıp sabah gözümün önünde baksınlar diye sabahtan servisteydim.Eğer gitmezsek araba normal çalışıyo diyip gönderdiler.Tabi ben başında bekleyince arabanın zor çalıştığını bakan şahıs bu sefer tespit etti.!!!!!Ve FPR ye başvuruldu denildi.FPR:Yani Opelin avrupadaki merkezinden bilgi bekliyolarmış.Olaydan 3 gün sonra yetkilileri aradım.
BEN:SELAM abi
YETKİLİ:ALEYKÜM SELAM
BEN:Abi benim bi araba vardı 2005 model astra hatırlarsan sabahaları zor çalışıyodu
YETKİLİ:Evet hatırladım.
BEN:Evet abi ona FRP yazmıştınızda cevap geldimi diye bi arayım dedim.
YETKİLİ:Henüz bi cevap gelmedi.
BEN:Hmmm peki abi ne zaman tahminen haber gelir.
YETKİLİ:O işler pek belli olmuyor.
BEN:Nası yani:help: :help:
YETKİLİ:Yani 1 günde de cevap gelebilir 1 yılda da
BEN:
Şimdi ben soruyorum ben bu durumu şikayet edebileceğim yetki ve mercekler var mı? Nasıl diyim şöyle harbiden bi cevap gelebilecek site ve ya bi kuruluş.Çünkü anladım ki bu böyle olmayacak.Şimdiden teşekkürler Saygılar
BEN:SELAM abi
YETKİLİ:ALEYKÜM SELAM
BEN:Abi benim bi araba vardı 2005 model astra hatırlarsan sabahaları zor çalışıyodu
YETKİLİ:Evet hatırladım.
BEN:Evet abi ona FRP yazmıştınızda cevap geldimi diye bi arayım dedim.
YETKİLİ:Henüz bi cevap gelmedi.
BEN:Hmmm peki abi ne zaman tahminen haber gelir.
YETKİLİ:O işler pek belli olmuyor.
BEN:Nası yani:help: :help:
YETKİLİ:Yani 1 günde de cevap gelebilir 1 yılda da
BEN:

Şimdi ben soruyorum ben bu durumu şikayet edebileceğim yetki ve mercekler var mı? Nasıl diyim şöyle harbiden bi cevap gelebilecek site ve ya bi kuruluş.Çünkü anladım ki bu böyle olmayacak.Şimdiden teşekkürler Saygılar