Şikayet Var !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar ınternet de gezinirken bu siteyi buldum .Bir kaç şikayet okudum opel hakkında, baktım ki karsı tarafdan da cevaplar gelıyor . Şimdiki yada ilerde olabilecek sorunlar için burayada başvurabiliriz, Bilen arkadaslarımız vardır , ben bilmiyenler için paylaşıyorum bir mahsuru yoksa...

http://www.sikayetvar.com/

paylaşım için tesekkür ederiz

kısa yoldan arama yapıp önceden açılan konuya mesaj yazarak bilmeyen üyelerede hatırlatabilirz

Evet bu sitede firmalarında hesapları var yani çoğu firmanın nokia,avea vs. onlarda cevaplıyorlar sorunlarınızı..

ben daha önce acmıştım böyle bir konu hatta opelim.net adresi bile şikayet edilmiş :)

Evet hemde bayagı sıkayet varmıs :)

üye olamıyorum diye şikayet vardı :D

:D:D

Telefon vb. birşeyler ararken çok iyi oluyor :D :)

bu sitede gerçekten herşeyi bulabilliyor insan.. e her marka her ürün hakkında çeşitli şıkayetler okuyunca da en iyisi hiç birşey almamak geliyor insanın içinden.. opelinkileri okumadım :D okumak da istemiyorum.. :p

alışveriş yaparken o sitenin şikayetlerini okumak güzel. dün bir alışveriş sitesini şikayet ettim.. on kadar şikayetim var. yararlı oluyor. duyarlı olmakta fayda var... ayrıca oteller içinde otel şikayet siteleri var yardımcı oluyor.

Geri