sigortaya bağlı sorun ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogo8080
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gogo8080

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 vectra arabamın sigara cakmağı çalışmıyordu,
direksiyonun alt yanındaki sigorta kutusunu açtım araç el kitabındanda
22) sigara çakmağı 30 A olduğunu gördüm ve söktüm.
elimde yedek sigorta olmadığı için sigorta kusundaki başka bir 30 A lık
sigortayı söküm deniyim diye düşündüm ve
15) kapı modülü kontrol ünütesi 30 A yazan yerdeki 15 deki sigortayı 22 nin yerine tattım ve sıgara çakmağı çalıştı. sonra sanayiye gidip 30 a sigorta aldın ve 15) e taktım sorun o zaman başaladı!

sol ön şöför koltuğundaki camın seri indirme özelliğinin gittiğini fark ettim. sonra anahtarın kapı kapatma düğümesine uzun basıncada camı kapatmadığını gördüm. ama bu arada kapı açma düğmesine uzun basınca camı indiriyor.
ne yapmam gerek arkadaşlar?

Abi anladigim kadariyla camlarin otomatik modulunun hafizasini silmissin. Ayni olayi bende dun aku kutup baslarini soktukten sonra yasadim. Aracin icinde kontak anahtar takili iken cam kapatma dugmesine kapandiktan sonra bir sure daha basiyosun tik diye bi ses geliyo tekrar ayarlaniyor. acildiktan sonra da birsure daha acma dugmesine basiyosun tik ses gelio yine ayarlaniyo. Yalniz benm aracm astra 2011 senin aracinda da olacaktir buyuk ihtimalle bi deneyin

Araca binin kontağı bir kademe çevirin gostergede ışıklar yansın araç calismasin. Bu sekildeyken camı tamamen açın sonra tamamen kapatın. Cam kapanincada elinizi düğmeden çekmeden 5-6 saniye kadar daha kapatma tuşuna basılı tutun duzelecektir.
Benim astrada akü degistirdigim zaman bu şekilde ayarladim. Sizde sigortayi sokunce akü çıkmış gibi olmuş.

mRt50 ve marmarali83 dediklerinizi yaptım ve düzeldi. teşekkürler.

Geri