Sigortam.net'ten kasko yaptırılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selim85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Sigortam.net'ten kasko yaptırılır mı? Yaptıranların değerlendirmesini alabilir miyim?

Şahsen ben yaptırmam :D

Ben 2 yıldır oradan yaptırıyorum memnunum da hem her seferinde çoğu firmanın teklifini görüyorum kendi teklifimi oluştururken teyp gibi ek aksesuarları kendim dolduruyorum arada %10 indirimli ttnet kampanyası gibi kampanyalarda oluyor arkadaşıma önerdiğimde onun yaptırdığı ilk poliçe üzerinden de ben indirim kazanıyorum gerçi ben arkadaşıma önererek değil evdeki 2. araba için yaparak indirim kazanmıştım..

Onun dışında çokta ilgililer geçen sefer sorduğum sorular nedeniyle 1 haftada 7-8 kere telefonla konuşmuştuk çokta kibarlar kısaca ben tavsiye ederim

Çok uygun fiyat verdiler sanırım ordan yaptıracağım axa sigortadan

Şu anda iki aracımızın da sigrtası sigortam.net üzerinden groupama

Ben geçen yıl yaptırdım başak gurupma en uyun teklifi yapmış oradan yaptırdım kaza yaptığımda benimle çok ilgilendiler poliçenin arkasında duran bir şirken çekici ikame araç konusunda çok yardımcı oldular kaportacımı her gün arayarak durum takibi ve beni bilgilendirme konusunda çok memnunum tavsiye ederim

ben sigortacıyım. :) tanıdığın bir acenteyi öneririm. 5 yıldır bu sektördeyim insanların başına öyle talihsizlikler geliyor ki tarif edemem birebir görüşebileceğiniz müşteri odaklı çalışan bir acenteden sigorta almanı öneririm.

şirketin aracınla yaşadığın muhitteki servislerle anlaşmalı olması. asistans hizmetlerinin 7/24 çalışmasını göz önünde bulundur. saygılar.

Geri