sigorta kutusunda sorun var ilgilenirseniz sevinirim...

hasankara7223

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım vectra a kasa 2.0 i 8v dir.aractaki sorun sigorta kutusundaki 2 nolu sigorta belirli aralıklarla atmaktadır.biraz arastırdım mevcut sigorta kontaklı ceyrana baglı ve sigorta attıgı zaman aracın göstergesindeki devir benzin hareret vs tüm ibre ve ısıklar gidiyo sadece sarj lambası yanıyo sigortayı dün degistirdim bugun yine attı, ve atmaya devam edecek böyle bi sorunla karsılasan arkadas varsa ve bu konuda yardım edecek arkadaslara simdiden tesekkürler...
sanırım sigorta atmasının nedeni bi kısa devre olmasından kaynaklanıyo bu kısa devreyi bulmamız gerekiyo...servise göstersek bize bu konuda yardım edebilirler mi cünkü bu arıza bilgisayara baglanarak bulunacagını sanmıyorum.....

kesinlikle kısa devre var ve bunuda servise veya iyi bir elektrikçiye gitseniz daha iyi olur

dün bi ustaya gösterdim motor civarına ve sigorta kutusuna baktık bi sorun bulamadık gösterge tablosundan olabilir dedi zaman olmadıgından söktürmedik ama sorun devam ediyo...

biran evvel gösterniz ii olur elktrik işi sakata gelmeyin :(

biran evvel gösterniz ii olur elktrik işi sakata gelmeyin :(
bu konuda dikkatli olmaya calısıyorum forumda daha önce basına bu tür arıza meydana gelmis arkadas varsa bana daha ii sekilde yardımcı olabilirler diye konuyu actım..

arkadaslar mevcut kısa devre yüzünden sanırım aracın torpidosunu söktürecegiz sorunlu sigortanın kablolarını takip edip motorda nerelere dagıldıgını görüp ona göre kısa devre bulmaya calısacagız...sizce daha kolay yolu var mı daha önce dedigim gibi motor içinde ve sigorta tablosunda bi sorun yok gibi bizim süphelerimiz km göstergesi üzerüinde ama hayırlısı bakalım ne olacak....sizin demek istedikleriniz varsa daha mantıklı lütfen yazın...

Geri